"CECA MI JE DUGOGODIŠNJA PRIJATELJICA...": Karleuša šokirala izjavom o NAJVEĆOJ RIVALKI, priznala i koji muškarac NIKADA ne može da je POLJUBI U USTA!

Autor:

Zabava

18.09.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena na neobičan način progovorila o Svetlani Ražnatović.

"CECA MI JE DUGOGODIŠNJA PRIJATELJICA...": Karleuša šokirala izjavom o NAJVEĆOJ RIVALKI, priznala i koji muškarac NIKADA ne može da je POLJUBI U USTA!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Pop diva Jelena Karleuša gostovala je u jutarnjem programu na TV Prva i pokazala trbušnjake, koje ima prirodno, bez vežbanja, a onda je progovorila o tome kako se oseća kao sveže razvedena žena.

- Poslovno nikad bolje, žene u Srbiji doživljavaju razvod kao smrt, dobila sam gomilu podrške, ja sam se razvela u prisustvu advokata, one ženice kod notara su bile malo uznemirene, pitale su šta ću da popijem i slično, muža videla nisam, tako da...

- Ta teorija da samo dobri brakovi mogu da se razvedu je tačna, u pravu je taj doktor. Moj brak je i trajao jer je bio zdrav, ali ja sam mu davala veštačko disanje, ja se ne mirim sa porazom bilo koje vrste i zato sam prosto to oživljavala i oživljavala. Ne doživljavam razvod ni kao poraz, ni kao pobedu, meni je samo žao svih tih godina mog ulaganja, ali ja sam žena sa velikim srcem i još mnogo toga mogu da dam.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Jelena Karleuša otvorila dušu pred Ininom Vukotić

Ona se zatim osvrnula na nedavno gostovanje njene drugarice Milice Pavlović kod njene najveće rivalke Svetlane Cece Ražnatović u emisiji. 

- Ceca mi je dugogodišnja prijateljica sa suda, ona je potpuno drugačija pred kamerama i u sudu, ja sam uvek ista - poručila je JK, pa nastavila:

- Ne mogu da kažem da me Milica pitala da li da ide, ali sam rekla da je to super ideja, nisam posesivna kada su prijatelji u pitanju, a kada su muškarci u pitanju.

Jelena je otkrila i šta je tajna njenog dobrog izgleda.

- Ovaj stomak ima ožiljke od tri carska reza i jednog slepog creva. Ne jedem mrtve životinje i ne jedem slatkiše. Posle svakog koncerta izgubim oko dva kilograma - rekla je pevačica, te priznala da i njen muškarac mora da bude vegetarijanac:

- Ne možeš da jedeš mrtve životinje i da me poljubiš u usta. Ja sam vegetarijanacMogu da jedem jaja. Znaš šta su jaja, jaja su kokošija ovulacija. Imam problem da me poljubi u usta neko ko je jeo nešto krvavo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading