KARLEUŠA SE OBRATILA SAŠI POPOVIĆU! Oko direktora "Granda" se stvorio veo misterije, samo ona sme ovo javno da izgovori!

Autor:

Zabava

18.09.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila kada je napravio najveću grešku.

KARLEUŠA SE OBRATILA SAŠI POPOVIĆU! Oko direktora "Granda" se stvorio veo misterije, samo ona sme ovo javno da izgovori!

Foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša poznata je kao neko bez dlake na jeziku, pa se tako otvoreno i direktno prilikom gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva obratila direktoru "Granda" Saši Popoviću oko čijeg zdravstvenog stanja se poslednjih dana stvorio veo misterije.

Ona je prva, a možda i jedina, sa estrade koja mu je javno ponudila pomoć, a sada se prisetila njegove, kako kaže, najveće greške.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Svetlana Ceca Ražnatović sela je na Jelenino mesto u "Zvezdama Granda"

Naime, ona je progovorila o tome kako se tim Svetlane Cece Ražnatović poslužio njenom idejom da napravi svoj tok-šou, koju je imala u planu da realizuje kada se povukla iz žirija "Zvezda Granda", pa se osvrnula i na to što je Popović doveo Cecu na njeno mesto i u muzičkom takmičenju. 

- Ceca je bila lepa žena, nekako je izgublila ono što je pre imala - Jelena je prokomentarisala čak i izgled koleginice sa kojom je dugi niz godina u sukobu, pa se vratila na njenu emisiju u kojoj je nedavno ugostila njenu drugaricu Milicu Pavlović:

- Došla bih joj u emisiju da joj dam energije i malo na gledanosti, pošto je statistička greška, volela bih... I negde... Ta njena ekipa je čula tu ideju da ja imam svoju emisiju i šou i izabrali su osobu sa tri padeža i neharizmatičnu za to, kao i Saša Popović posle mene u "Zvezdama Granda". To se pokazalo kao greška.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Jelena Karleuša gostovala u jutarnjem programu na TV Prva

Nakon ovih reči Jelena se obratila voditeljki Irini Vukotić, tvrdeći da bi na taj način oterala sve voditelje u penziju.

- Tebe neću, ti si mi simpatična, ali sve druge ću oterati u penziju. Ja da sam muško ja bih bila, na primer, sa tobom. Ja volim plavuše - zaključila je Karleuša kroz osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading