KO JE PEVAČ KOJI JE UHAPŠEN ZBOG KOKAINA? Najtraženiji je na ROMSKIM SVADBAMA, a Džej ga je OVAKO ŠOKIRAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.09.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đovani Bajramović poznat je i kao "kralj bakšiša"!

KO JE PEVAČ KOJI JE UHAPŠEN ZBOG KOKAINA? Najtraženiji je na ROMSKIM SVADBAMA, a Džej ga je OVAKO ŠOKIRAO! (VIDEO)

Foto: Foto Tamara Pavišić

Kako je Republika danas prva pisala, naš poznati pevač Đovani Bajramović uhapšen je pre određenog vremena jer je tokom racije u jednom klubu nađen kokain kod njega. Kako dalje saznajemo, protiv Đovanija se vodi postupak, a policiji je izjavio da je kokain za lično korišćenje. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đovanijem na broj poznat redakciji, ali nije odgovorio na naša pitanja.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Đovani je poznat i kao "kralj bakšiša"

KO JE ĐOVANI BAJRAMOVIĆ

Đovanija zovu i "kralj bakšiša". On je poslednjih godina jedan od najtraženijih pevača na romskim proslavama. Medijski nije previše ekponiran, ali bez njega romsko slavlje ne može da prođe. Nedavno je internet bio prepravljen snimcima na kojima se jasno vidi kako Đovanija čašćavaju dolarima i evrima, a za jednu otpevanu pesmu nagrađen je čak sa 30.000 evra. Tada se povela priča da su domaćini u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, gde je najviše angažovan, spremni da daju čitavo bogatstvo samo da se pevač pojavi i pusti glas. S druge strane, o njegovoj biografiji se skoro ništa ne zna, a pevač toliko dobro krije svoju privatnost da jedino što možete da guglate o njemu su njegove pesme. Priča se da je veliki obožavalac muzike Šabana Bajramovića, te da je njegov naslednik. Na njegovom splavu organizuju se brojne manifestacije, a kada on zapeva, malo fali da dođe do potonuća.

Bajramović je ranije za naš portal govorio o estradi, a njegovu ispovest možete pogledati u nastavku ovog teksta.

- Sa Džejem i Sinanom sam bio u najboljim odnosima. Kad je trebalo da mu dam jednu pesmu, tada je preminuo. Kad god smo pili jednom i uživali, druženja su bila neverovatna. To i danas pamtim. Mnogo pevača mene imitira po Beču i Nemačkoj.

- Ne može to tako. Jedan je Šaban Bajramović, što se Džeja tiče, nismo mogli da utičemo na to da povede računa o svom zdravlju. On je kralj, čovek je bio boem i nikoga nije zarezivao ni tri posto. Neću sad da sedim i da pričam šta je radio!

- Nisam ni ja slušao doktore dok mi se nešto nije desilo, neću ni da pričam šta - rekao je Bajramović, a onda  je do detalja opisao kako je tezgario sa Džejem po Beču:

- Džej i ja smo jednom pevali na dve odvojene tezge i onda smo se spojili. On je voleo da sluša kako ja pevam. Na kraju je rekao da se novac da meni, a ja to nikad nisam mogao da uzmem. Svi volimo pare, ali smatrao sam ga uvek mojim bratom, tako da nisam uzeo ni dinar, iako je on insistirao da to uradim. 

Republika

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani je za naš portal govorio o estradi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading