UHAPŠEN POZNATI PEVAČ: Policija našla KOKAIN kod "kralja bakšiša"

Autor:

Zabava

18.09.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako Republika saznaje, droga je kod njega nađena tokom racije u jednom klubu!

UHAPŠEN POZNATI PEVAČ: Policija našla KOKAIN kod "kralja bakšiša"

Foto: Republika

Kako Republika ekskluzivno saznaje, naš poznati pevač Đovani Bajramović, uhapšen je pre određenog vremena, jer je tokom racije u jednom klubu nađen kokain kod njega. Kako dalje saznajemo, protiv Đovanija se vodi postupak, a policiji je izjavio da je kokain za lično korišćenje. 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Đovanijem na broj poznat redakciji, ali nije odgovorio na naša pitanja.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Đovanija je nedavno uhapsila policija tokom racije u klubu

Inače, Đovanija zovu i "kralj bakšiša". On je poslednjih godina edan od najtraženijih pevača na romskim proslavama je Đovani Bajramović, koji medijski nije previše ekponiran, a bez njega romsko slavlje ne može da prođe. Nedavno su je internet bio prepravljen snimcima na kojima se jasno vidi kako Đovanija čašćavaju dolarima i evrima, a za jednu otpevanu pesmu nagrađen je čak sa 30.000 evra.

Tada se povela priča da su domaćini u Francuskoj, Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, gde je najviše angažovan, spremni da daju čitavo bogatstvo samo da se pevač pojavi i pusti glas.

S druge strane, o njegovoj biografiji se skoro ništa ne zna, a pevač toliko dobro krije svoju privatnost da jedino što možete da guglate o njemu su njegove pesme. Priča se da je veliki obožavalac muzike Šabana Bajramovića, te da je njegov naslednik. Na njegovom splavu organizuju se brojne manifestacije, a kada on zapeva, malo fali da dođe do potonuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading