VELIKA RACIJA U DOMU REPERA PAF DEDIJA! Pogledajte snimak: Sumnja se i da je umešan u OVO, upoređuju ga sa Džefrijem Epstajnom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.09.2024

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške optužbe!

VELIKA RACIJA U DOMU REPERA PAF DEDIJA! Pogledajte snimak: Sumnja se i da je umešan u OVO, upoređuju ga sa Džefrijem Epstajnom! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Američki reper i hip-hop mogul, Šon "Dedi" Kombs, uhapšen je u Njujorku prema još uvek zapečaćenoj optužnici, prenose svetski mediji. Tužilac Južnog okruga Njujorka, Dejmijan Vilijams, izjavio je da su federalni agenti na Menhetnu sproveli hapšenje, ali da će optužnica biti otkrivena kasnije tokom dana. Prema navodima BBC-ja, Vilijams je potvrdio da će detalji biti objavljeni ubrzo.

U Dedijevom domu pre nekoliko meseci izvršena je racija od strane Državne bezbednosti nakon optužbi za trgovinu ljudima. Mnogi ljudi upoređuju njegove navodne gnusne postupke sa onima Džefrija Epštajna.

Pogledajte snimak racije:

Kombsov advokat, Mark Agnifilo, izjavio je da je njegov klijent nevin i negirao optužbe. Hapšenje je usledilo nakon racija koje su obavljene u martu na reperovim imanjima u Los Anđelesu i Majamiju, u sklopu istrage po osnovu optužbi za seksualno nasilje.

Reper se suočava s nizom ozbiljnih optužbi, uključujući seksualni napad i zlostavljanje, a bivša partnerka Kasandra "Kesi" Ventura podnela je protiv njega tužbu. Takođe se suočava sa optužbom za silovanje maloletnice, što je odlučno negirao.

Problemi za Kombsa počeli su prošlog novembra kada je Ventura pokrenula tužbu, a ubrzo nakon toga još dve žene su ga optužile za zlostavljanje i napad. U februaru je njegov bivši producent, Rodni Džons Mlađi, podneo tužbu tvrdeći da je Kombs pokušao da ga primora na seksualni čin s drugim muškarcima.

Iako je Kombs negirao sve optužbe, u maju su objavljeni snimci na kojima se vidi kako fizički napada Venturu, što je dodatno potvrdilo njene tvrdnje iz tužbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading