POPOVIĆU ŽIVOT VISI O KONCU! Čitajte u SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon dodatak POTROŠAČKA PATROLA!

Autor:

Zabava

18.09.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

POPOVIĆU ŽIVOT VISI O KONCU! Čitajte u SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon dodatak POTROŠAČKA PATROLA!

Foto: shutterstock, ATA Images, Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Srpski telegraf u izdanju za sredu, 18. septembar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

POPOVIĆU ŽIVOT VISI O KONCU! Jelena Karleuša: Nudim svaku moguću pomoć!

Ovih dana javnost je potresla vest da se Popoviću zakomplikovalo zdravstveno stanje, te da se stručnjaci, kako iz zemlje tako i inostranstva, bore na sve načine da mu bude bolje i da ga vrate normalnom životu. Iako nema mnogo detalja o njegovom zdravstvenom stanju, sagovornici iz Popovićevog okruženja tvrde da je situacija daleko od naivne.

ORBANOVA BORBA ZA SRBIJU U BRISELU! Prijatelj je uvek prijatelj!

Zvanična Budimpešta snažno podržava naše evropske integracije. Toliko da je mađarski premijer Viktor Orban ukazivao da Srbija mora što pre ući u Evropsku uniju, inače će je Brisel izgubiti. Otuda Mađarska, koja je 1. jula preuzela šestomesečno predsedavanje EU, čini sve da se u pristupnim pregovorima Srbije s Unijom otvori nekoliko poglavlja do kraja godine.

 

JEZIVA ISPOVEST DEČAKA RANJENOG U RIBNIKARU! Sanjam, Kosta se vraća da me dokrajči!

Gledao sam bespomoćno Kostu kako menja šaržere i ispaljuje kišu metaka. Vrištali smo, plakali i pokušavali da ga dozovemo pameti. Krv je prštala na sve strane, padale su stolice...
Ovako je dečak, jedan od petoro ranjene, a srećom preživele dece iz OŠ "Vladislav Ribnikar", opisao istražiteljima najjezivije minute svog života u masakru koji je počinio njegov školski drug Kosta Kecmanović 3. maja prošle godine.
Kao najmlađi masovni ubica, monstrum je u školi ubio devetoro učenika i školskog čuvara i ranio, pored vršnjaka, i nastavnicu istorije koja im je držala čas.

 

POTVRDA IZ VJT: Tužilaštvo češlja zlatare Jokić!

Obaveštavamo vas da je u toku predistražni postupak u slučaju kompanije "S&L Jokić".
Ovom rečenicom, kojom je Više javno tužilaštvo u Beogradu odgovorilo na pitanje Srpskog telegrafa, potvrđeno je pisanje našeg lista o malverzacijama u zlatarama "Jokić", kojima je država oštećena za čak 12.000.000 evra.

 

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 18. septembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading