BIĆE VRELO! U septembru sve vreme 30 stepeni! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! POKLANJAMO RIJALITI DODATAK!

Autor:

Vesti

20.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

BIĆE VRELO! U septembru sve vreme 30 stepeni! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! POKLANJAMO RIJALITI DODATAK!

Foto: shutterstock.com

Srpski telegraf u izdanju za utorak 20. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

EKSKLUZIVNO!BIZNISMENI I POLITIČARI S VIP PROSTITUTKAMA! SNIMAK ORGIJA S JAHTE NA JADRANU DRMA REGIONA!

Tajni snimci orgija s jahte jednog od najvećih biznismena s naših prostora uzdrmali su ceo region, saznaje ekskluzivno Srpski telegraf.

Naime, prema rečima  našeg dobro obaveštenog izvora iz bezbednosnih krugova, koji je informacije dobio od kolege iz nama susedne države, tokom ovog leta nastao je video tokom lude žurke koja se pretvorila u prave orgije, koji je, neznano kako, dospeo u ruke jedne regionalne službe, najverovatnije hrvatske ili crnogorske. 

SULUDA TAKTIKA OPOZICIJE! Vučiću još samo da zabrane da diše!

Posle kuknjave da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne može da učestvuje u kampanji za izbore, ali ni da lista ne sme da ima njegovo ime, opozicija i opozicioni simpatizeri nadmašili su sami sebe: sad tvrde da šef države nema prava čak ni da razgovora s narodom.
Da, dobro ste pročitali. Posle Vučićevog obilaska Malog Zvornika i četvoročasovnog razgovora s meštanima, koji se završio tako što je našao zajednički jezik i s onima koji su bili protiv njega, opoziciji je ostalo samo još da mu zabrani da diše i da zatvori krug bizarnosti.

TRAGEDIJA KOD LAZAREVCA NA PRUŽNOM PRELAZU BEZ RAMPE! Voz ubio brata (12) i sestru (14)

Dečak M. D. (12) i njegova sestra M. D. (14) iz Lukavice kod Lazarevca poginuli su juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu u mestu Petka kad je na taksi u kom su bili naleteo voz. Poginuo je i taksista Milan L. (58), dok je otac dece Milan Dimić (38) teško povređen.

CRNO NA BELO! Zlata i Alen Delon!

Celi svet se danima oprašta od filmske legende Alena Delona, koji je preminuo u 89. godini, posle duge i teške bolesti u svom domu u Duciju. Porodica je bila pored njega do poslednjeg trenutka. Bio je jedan od najharizmatičnijih i najatraktivnijih muškaraca svog vremena, a mnoge dame svetskog glasa nisu ostale ravnodušne na njegov šarm, među njima i jedna jedina srpska pevačica, o čijoj se tajnoj vezi s francuskim Don Žuanom spekulisalo u to vreme.

BIĆE VRELO! U septembru sve vreme 30 stepeni!

Toplotni talas ne planira da nas napusti, pa ćemo se kuvati do zime, budući da je i za septembar najavljena natprosečna temperatura za taj period godine. Naime, tokom celog septembra temperatura će lokalno dostizati čak 32 stepena, što je za oko pet stepeni iznad proseka, a veoma retko će se spuštati ispod 30.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za utorak 20. avgusta 2024. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading