"POKOJ DUŠI NJEGOVOJ U CARSTVU NEBESKOM"! Samoubistvom prekinuo život, oglasio se Božo Vrećo - Taj divan čovek je MOJ TATA!

Autor:

Zabava

17.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle snažne poruke empatije i saosećanja u vremenu kada mu je najpotrebnija podrška i razumevanje njegovih obožavalaca!

"POKOJ DUŠI NJEGOVOJ U CARSTVU NEBESKOM"! Samoubistvom prekinuo život, oglasio se Božo Vrećo - Taj divan čovek je MOJ TATA!

Foto: youtube.com/printscreen

Princ sevdaha Božo Vrećo danas je na svom Instagram profilu podelio emotivnu objavu koja je dirnula mnoge njegove obožavaoce. Naime, ovaj talentovani umetnik, koji je poznat po tome što se često slika sa svojom majkom, Milom, koja je rođena na Cetinju, odlučio je da ovaj put svoju pažnju usmeri na još jednog značajnog člana svoje porodice – svog pokojnog oca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Božo je objavio staru fotografiju svog oca iz mlađih dana. Na slici je ugledan gospodin naglašenih crta lica, a Božo je s posebnom pažnjom držao fotografiju koju je podelio sa svojim pratiocima. Ova najava nije slučajna; za Božu ima poseban značaj, jer je kako kaže sinoć sanjao svog oca. U snu je otac bio izuzetno lep, što je duboko dirnulo Boža i inspirisalo ga da ovo sećanje podeli sa svima. Božo je u pomenutoj objavi napisao:

- Taj divan čovek je moj tata. Sanjao sam ga sinoć i bio je tako lep u mom snu - stajalo je u objavi, a ove reči nose snažan emotivni naboj i odražavaju duboku povezanost koju Božo oseća prema ocu, čije prisustvo u njegovim snovima i sećanjima očigledno za njega ima posebno značenje.

Foto: ATA Images

Božo Vrećo

Nakon objave, njegovi pratioci su mu se obratili u velikom broju sa rečima podrške i utehe. Posebno je dirljiv jedan od komentara koji kaže: "Kakav lep čovek. Kaže vam da je ponosan na vas i da vas uvek čuva i štiti. Pokoj duši njegovoj u carstvu nebeskom".

Podsećamo, Božo je posvetio svojevremeno majci knjigu simboličnog naziva "Mila".

- Moj otac je izvršio samoubistvo, a majka je tu morala da zauzme dvojaku ulogu i da bude snažna za oboje. Izvela me je na pravi put, da budem dobra osoba... Svi ti ožiljci su se pretvorili u moje pesme. Svakako je bilo teško, ali Bog se postara za sve i sve kockice postavi na svoje mesto - govorio je Božo ranije za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading