DRAMA NA ESTRADI! Futa UDARIO na Uraganke, obrisao Laćinu pesmu - otkrivamo PRAVU POZADINU, procurile informacije iz menadžmenta!

Autor:

Zabava

14.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajemo sve o drami zbog pesme ,,Favorito", koju je napisao pokojni Laća Radulović.

DRAMA NA ESTRADI! Futa UDARIO na Uraganke, obrisao Laćinu pesmu - otkrivamo PRAVU POZADINU, procurile informacije iz menadžmenta!

Foto: ATA Images, Printscreen/Youtube

Muzička grupa ,,Hurricane" proslavila se pesmom ,,Favorito" koja je preko noći postala veliki hit. Tada, pevačica Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić napravile su potpuno pomamu tom pesmom. Grupa je zaživela, a onda nakon pet godina otkrilo se da se provibtan tim devojaka razilazi, te je došla potpuno nova selekcija koje su nastavile njihov rad. 

 

 

Međutim, na društvenim mrežama se pojavila informacija da je pesma ,,Favorito" sklonjena sa zvaničnog kanala, a kako je bila najslušanija i gledanija, mnogi fanovi su se pitali zašto se to desilo. Pesma favorito brojala je skoro 100 miliona pregleda, što samo govori o uspehu te pesme. 

Kako bismo proverili šta se zapravo desilo, portal Republika stupio je u kontakt sa menadžmentom grupe ,,Hurricane", koji su nam dali zvaničnu izjavu šta se zapravo desilo sa pesmom ,,Favorito". 

- Postoje kompozitori i tekstopisci koji ograničavaju trajanje korišćenja fonograma jedne pesme. U našem slučaju mi smo dobili prava za nju na 5 godina. U septembru ove godine to je isteklo i zato smo morali, nažalost, da je sklonimo sa svih kanala.  Kompozitor pesme ,,Favorito" je Darko Dimitrov a tekstopisac pokojni Laća Radulović čiji je sada naslednik Futa Radulović. Grupa "Hurricane" i njen menadžment poštuje ugovore i dobra volja je druge strane da li želi ili ne da produže isti. Mi da, oni ne - za Republiku govori izvor iz "Huricane" produkcije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading