NEVEROVATNA SCENA U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka prekinula emisiju zbog VAŽNOG SAOPŠTENJA: "Odavno nismo imali..."

Autor:

Zabava

23.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retka situacija šokirala čitavu javnost!

NEVEROVATNA SCENA U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka prekinula emisiju zbog VAŽNOG SAOPŠTENJA: "Odavno nismo imali..."

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Slagalica se sastoji od čak šest kratkih igara (Slagalica, Moj broj, Kombinacije, Spojnice, Kviz znanja i Asocijacije) u trajanju 10-12 minuta. Igrači koriste znanje i taktiku kako bi pobedili protivnika u direktnom duelu – u regularnoj partiji ili na turniru. Slagalicu možete igrati i na računaru putem društvenih mreža, ali i na telefonu.

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Slagalica

Prvi meč četvrtfinala najpopularnijeg kviza na našim prostorima, pod nazivom Slagalica, odvijao se između Vuka Milutinovića i Dušana Ivanovića i izdvojio se po neizvesnosti rezultata.

Susret je bio napet do samog kraja, a na kraju je rezultat bio nerešen, što je retkost u ovom kvizu. Voditeljka Marija Veljković je primetila da ovakav rezultat dugo nije viđen u četvrtfinalu. Rezultat posle prvog meča između Vuka Milutinovića i Dušana Ivanovića je bio 127:127, što je iznenadilo mnoge ljubitelje "Slagalice".

- Ovakav rezultat odavno nismo imali u četvrtfinalu - rekla je voditeljka Marija Veljković.

Foto: youtube.com/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Slagalica

Retkost u "Slagalici"

Nerešen rezultat u četvrtfinalu "Slagalica" je retka pojava, posebno na ovako visokom nivou takmičenja. Četvrtfinalni mečevi su poznati po svojoj neizvesnosti i izjednačenim borbama za prolazak u narednu rundu, ali nerešen rezultat na ovom nivou takmičenja je nešto što se retko viđa. S obzirom na izjednačenost rezultata, drugi meč između Vuka Milutinovića i Dušana Ivanovića će biti posebno interesantan za čitavu Srbiju.

S obzirom na izjednačenost rezultata iz prvog meča, drugi meč između Vuka Milutinovića i Dušana Ivanovića je svakako i odlučujući. Da li će neko od takmičara uspeti da preokrene rezultat u svoju korist ili nas očekuje još jedno iznenađenje? Sve će biti jasno tek nakon meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading