SIN MARIJE VELJKOVIĆ ZADOBIO HEMATOM NA GLAVI! Voditeljka "Slagalice" otkrila NOVE detalje stravičnog NASILJA!

Autor:

Zabava

15.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se desilo nasledniku voditeljke RTS!

SIN MARIJE VELJKOVIĆ ZADOBIO HEMATOM NA GLAVI! Voditeljka "Slagalice" otkrila NOVE detalje stravičnog NASILJA!

Foto: printscreen/RTS

Voditeljka RTS Marija Veljković saopštila je danas javnosti da je njen sin pretpeo vršnjačko nasilje, a sada je otkrila da jednom prilikom kući vratio sa hematomom na glavi, a zatim i ostale detalje incidenta.

- Moj sin već je snimao tu seriju. Htela sam da ga povučem i da ne radi novu sezonu, jer ni njegov otac i ja nismo mogli da ga pratimo. Ubeđivali su nas da će biti sve u redu. Problem se desio već prvog dana. On ima samo 12 godina, a napali su ga dečaci koji imaju 15 i 17 godina. Nemam problem s tim da su oni nestašni i tinejdžeri. Međutim, ne može da mi se vrati sin kući s hematomom na glavi i bolom u vratu. Produkcija je reagovala tek kad smo sve prijavili platformi za nasilje "Čuvam te" i dali su neko saopštenje da osuđuju nasilje. Mog sina su izbacili iz serije, a nasilnike su nagradili... Nisam mogla to da prećutim ovo što se desilo - istakla je voditeljka "Slagalice", preneo je Kurir.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Sin Marije Veljković pretrpeo vršnjačko nasilje

Podsećanja radi, Marija Veljković podelila je na društvenoj mreži Instagram svoje ogorčenje kao majka nakon što je saznala da njen sin prolazi kroz vršnjačko nasilje.

Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu. Moj sin je poveren ljudima koji su garantovali da će sve biti u redu. A doživeo je nasilje dva puta u toku prvog snimajućeg dana. Kao odgovor na moju prijavu nasilja, produkcija ga je izbacila iz projekta - navela je voditeljka, koja dalje nastavlja:

- Kao ženi iz ovog posla, tolerancija i čak i nagradjivanje vršnjačkog nasilja, naročito posle svega što nas je zadesilo je nedopustiva. Kao majka, razmišljam: "Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva, i udara u glavu"... Nisam! S te strane, hvala produkciji Monada koja je moje dete isključila iz projekta. Jer moj sin nije džak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading