"DARKA VIĐAM ČEŠĆE NEGO DOK SMO BILI U BRAKU!" Anu kontaktirala trudna Katarina Lazić, POSTAVILA JOJ OVO PITANJE!

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

16.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadašnja supruga popularnog pevača broji sitno do porođaja, a evo u kakvom je odnosu sa njegovom bivšom!

"DARKA VIĐAM ČEŠĆE NEGO DOK SMO BILI U BRAKU!" Anu kontaktirala trudna Katarina Lazić, POSTAVILA JOJ OVO PITANJE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas je zvanično počelo snimanje nove sezone popularnog takmičenja "Zvezde Granda". Iako se u sastavu žirija ove sezone nije desila nijedna promena, produkcija je pripremila iznenađenje za gledaoce u vidu povratka starih, ali dobro poznatih voditelja. Naime, voditeljski tandem koji će voditi emisiju ove sezone čine Milan Mitrović i Ana Sević.

Ana Sević je izrazila svoju radost zbog ponovnog rada sa Milanom. Prema rečima Mitrovića, Ana je bila presrećna kada je saznala da će ponovo raditi sa njim i to je istakla tokom telefonskog razgovora, gde je doslovno vrištala od sreće. Mitrović je dodao da je i sam veoma srećan što će ponovo deliti scenu sa Anom i da je njihov zajednički rad uvek bio uspešan i prijatan, a Ana nam je i sama Milanove reči potvrdila.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Ana Sević

- Izuzetno sam bila oduševljena, od samog starta smo bili tandem koji je dugo godina i svirke radio zajedno, bili smo voditelji, jedva čekam da krenemo sa snimanjem - rekla je Ana Sević koja je progovorila o povratku Sanje Kužet na scenu.

- Nikad se ne zna, vidite da proširujemo tim. Iznenađenjima nikad kraja. Sa njom se privatno čujem, imamo mnogo tema za razgovor. Ona je odlično - rekla je Ana, a potom i progovorila o pehu koji joj se dogodio na sceni.

Foto: Goran Doljančević

Ana Sević

- Mislim da se meni svaki put nešto desi. U jednoj emisiji sam stala na haljinu punu perlica i samo sam poletela, ali nisam pala, uspela sam da se održim - rekla je voditeljka a potom i odgovorila na pitanje o bivšem suprugu, pevaču Darku Laziću.

- Mog bivšeg supruga sada više viđam nego kad smo bili u braku. Srećna sam zbog njega i Katarine i prinove. Radujemo se svi, onako porodično. Katarina me je pitala za savet, ja sam tu uvek njoj na raspolaganju. Žene moraju međusobno da se podržavaju i da se bodre - rekla je Ana pred objektivom portala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading