ONI SU VODITELJI NOVE SEZNE TAKMIČENJA "ZVEZDE GRANDA"! Ana Sević je VRIŠTALA OD SREĆE, a OVOG PEVAČA niko nije očekivao!

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

16.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas izuzetna sezona uz neka voznata, ali i neka nova lica!

Danas je zvanično počelo snimanje nove sezone popularnog takmičenja "Zvezde Granda". Iako se u sastavu žirija ove sezone nije desila nijedna promena, produkcija je pripremila iznenađenje za gledaoce u vidu povratka starih, ali dobro poznatih voditelja. Naime, voditeljski tandem koji će voditi emisiju ove sezone čine Milan Mitrović i Ana Sević.

Milan Mitrović je izrazio veliko zadovoljstvo zbog povratka u ulogu voditelja, obeležavajući dvadesetogodišnjicu od prvog emitovanja ovog popularnog šou programa. On je napomenuo da je imao čast da bude jedan od kandidata koji je stigao do finala i da je tokom godina prešao različite uloge unutar programa. Iako je prepoznat kao pevač i muzika je njegova primarna strast, Mitrović je istakao da je scena njegova velika ljubav, zbog koje je uvek radostan što može da se vrati na nju.

- Slavimo 20 godina od prvog emitovanja Zvezda Granda. Ja sam jedan od kandidata koji je imao tu sreću da dođe do samog kraja, da dobije razne uloge u ovom programu. Ja sam pre svega pevač i muzika je ono od čega ja živim, ali scena je moja velika ljubav - rekao je pred objektivom portala Republika Milan Mitrović.

- Rituali su mi to neko prolaženje sa koleginicom što se tiče sistema takmičenja, Ana i ja se već znamo godinama, sarađujemo i na sceni i van nje. Uzbuđen jesam, ali nemam tremu. Eto, ritual je neka voćna stvar jedna pre početka, i sve krene onako samo od sebe.

Foto: Goran Doljančević

Ana Sević

Ana Sević je takođe izrazila svoju radost zbog ponovnog rada sa Milanom. Prema rečima Mitrovića, Ana je bila presrećna kada je saznala da će ponovo raditi sa njim i to je istakla tokom telefonskog razgovora, gde je doslovno vrištala od sreće.

- Ana je vrištala na telefon, zvala me je, presrećna je što smo opet zajedno na sceni, kao što sam i ja srećan da opet delim scenu sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading