GOGA PLANINU, A SIN STAN U DUBAIJU: Pevačica i njen prvenac nasledili PRAVO BOGATSTVO!

Autor:

Zabava

17.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica može da se pohvali raskošnim imanjem!

GOGA PLANINU, A SIN STAN U DUBAIJU: Pevačica i njen prvenac nasledili PRAVO BOGATSTVO!

Foto: ATAImages

Popularna pevačica Goga Sekulić nedavno je otkrila da joj sin kasni u razvoju. Pevačica je kroz suze pričala da je zbog ovoga hitno došla iz inostranstva u Srbiju, kako bi potražila pomoć najbolji. Sina Vasilija dobila je sa bivšim suprugom Urošem Domanovićem, koji je, kako je otkrila, nasledniku poklonio stan u Dubaiju.

- Sada ću ekskluzivno da kažem, možda se tata njegov i naljuti. Dobio je stan u Dubaiju od tate. Tata mu stiže iz Ciriha na rođendan. Najbitnije mi je da oba roditelja budu tu. deca treba da budu maksimalno ispoštovana i voljena. Da oba roditelja učestvuju u odrastanju deteta - smatra ona i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Gogin sin je od oca dobio stan u Dubaiju

- U dobrim smo odnosima, jako korektnim. Volela bih tako da ostane - zaključila je Goga, pa jednom prilikom progovorila o nekretninama.

- Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - rekla je Goga kroz osmeh u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Osim toga pevačica i njena rođena sestra nasledile su i veliko bogatstvo u Crnoj Gori.

Republika

Foto: ATAImages

Goga je nasledila planinu

- Sestra je dobila kuću na moru, a ja sam dobila planinu u Mojkovcu - ispričala je Goga u emisiji "Zvezde Granda Specijal" pa dodala:

- Ne planinu bukvalno, više brdo, ali ne smem da kažem koliko je to brdo. Mnogo hektara ima (smeh).

A na pitanje šta planira da uradi sa tolikom zemljom, Sekulićeva odgovara:

- Pa mislila sam neki rafting. Mislim u budućnosti, kad se ode u penziju mora nešto da se radi, pevaću sa brda - našalila se ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading