UPLAKANA GOGA SEKULIĆ OTKRILA ŠTA SU JOJ LEKARI SAOPŠTILI NAKON SAOBRAĆAJKE! Jovana Jeremić briznula u plač!

Autor:

Zabava

08.09.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić mora redovno da posećuje lekara!

UPLAKANA GOGA SEKULIĆ OTKRILA ŠTA SU JOJ LEKARI SAOPŠTILI NAKON SAOBRAĆAJKE! Jovana Jeremić briznula u plač!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Goga Sekulić danas je gostovala u "Jutarnjem programu" kod Jovane Jeremić, gde je imala emotivnu ispovest o udesu, koji je nedavno doživela, kada je prelazila pešački prelaz. Nije ni mogla da zamisli šta će joj se tada dogoditi, a od šoka se ne oporavlja ni dan-danas.

Na nju je naleteo automobil, nakon čega je završila u Urgentnom centru, a lekari su momentalno obavili sve neophodne preglede i analize, nakon čega je konstatovano da je Gogi uvećana slezina, zbog čega mora redovno da se javlja lekaru i ide na kontrole. 

Pevačica se rasplakala u emisiji i istakla da joj je ovo bolna tema i da je pretrpela ogromnu štetu, ali da je jedva čeka ponovo da se druži sa svojom publikom:

 

- Imam uvećanu slezinu i jako sam ugruvana. Doktor mi je rekao da moram da dolazim svake nedelje, nadam se da ću biti dobro, jer sam jaka, želim da budem dobro i da nastavim da se družim sa svojom publikom. Nisam očekivala ovo što mi se desilo. Policija mi je zabranila da pričam sa vozačem, taj čovek koji me je udario je pokušao sa mnom da stupi u kontakt, ali mi policija nije dozvolila. Ja nisam materijalista, moja advokatica sve to rešava - priznala je pevačica kroz suze.

- Moraš biti jaka, znamo kroz šta ti prolaziš sada kada se toliko boriš, mi ti želimo sreću - poručila je Jovana Jeremić.

- Želim da budem zdrava sebi i svom sinu - dodala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivan

08.09.2024 14:13

A prvo je rekla da je samo ugruvana i da ima preventivno kragnu. Ovo sad priča, nova ploča. Zelim joj inace brz oporavak ali ne treba da bude materijalista, sreća da joj nije ništa i neka bude sećna.