PINK DODELIO PRESTIŽNE NAGRADE: Evo kome je Željko Mitrović uručio specijalne PLAKETE!

Autor:

Zabava

16.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, već je ranije najavio da će povodom proslave 30. rođendana televizije Pink biti organizovana niz izuzetnih događaja i iznenađenja.

PINK DODELIO PRESTIŽNE NAGRADE: Evo kome je Željko Mitrović uručio specijalne PLAKETE!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pink ove godine proslavlja 30. rođendan, a tim povodom je vlasnik "ružičaste televizije", Željko Mitrović, dodelio brojne nagrade svima koji su zaslužni za neverovatan uspeh njegove medijske kuće. Priznanja su dobili i brojni muzičari i voditelji:

Za autora najgledanijeg zabavnog programa, emisiju "Premijera", nagradu je primio Nemanja Vujičić, dok je za najpopularniju tok-šou emisiju nagradu dobila emisija "Magazin In", a nagrada je uručena voditeljki Sanji Marinković.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković

Nagradu za najgledaniji jutarnji program je dobila voditeljka i urednica Jovana Jeremić, a voditelj i autor emisije "Amidži šou", Ognjen Amidžić, dobio je nagradu za višedecenijski najpopularniji "late night show".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Za najveći i najzahtevniji TV projekat, rijaliti šou "Elita", nagradu je primio autor, vlasnik i CEO "Pink Media Group" Željko Mitrović, dok je nagradu za specijalni doprinos muzici dobio muzičar Oliver Mandić.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić

Podsećanja radi, teatar "Odeon", kao novo kulturno središte, večeras je bio domaćin svečane dodele Pinkovih nagrada u svom luksuznom prostoru. Ovaj događaj okupio je brojne značajne ličnosti iz sveta medija i zabave. Ekipa portala Republika bila je prisutna na licu mesta i među prvim gostima zatekli smo poznatu voditeljku "Elite", Mašu Mihailović, kao i Dušicu Jakovljević, renomiranog kreatora Batu Spasojevića, muzičara Marka Kona koji je došao u pratnji svoje supruge Milice, kao i popularnog voditelja Žarka Lazića, a događaj ne bi mogao da bude potpun bez voditeljke Jovane jeremić, koja je došla sa Draganom Stankovićem i ćerkicom Leom.

Posebno oduševljenje svih prisutnih imali su Željko i Milica Mitrović, a Željko je, izvodeći ekstravagantnu koreografiju, radosno pozirao pred foto-reporterima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading