JOVANA JEREMIĆ PREKINULA JUTARNJI PROGRAM! Uživo u programu Pinka stigla URGENTNA pošiljka, voditeljka van sebe! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se nadala prelepom iznenađenju!

JOVANA JEREMIĆ PREKINULA JUTARNJI PROGRAM! Uživo u programu Pinka stigla URGENTNA pošiljka, voditeljka van sebe! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka emisije "Jutro sa dušom" na televiziji Pink, Jovana Jeremić, započela je jutarnji program uz neočekivani poklon - tortu na tri sprata u roze boji. Ovaj gest bio je iznenađenje povodom njenog predstojećeg izveštavanja uživo sa predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama, zakazanih za 5. novembar 2024. godine. Ona će, kako je već najavljeno, na ovu značajnu misiju krenuti u pratnji kolega iz ružičastog jata.

Na vrhu torte nalazila se figura koja predstavlja Jeremićevu obučenu kao teniserka, sa reketom u ruci, a zatim i njena figura kako sedi u svojoj stolici sa krunom na glavi. Srednji deo torte krasila je figura voditeljke Pinka zajedno sa likom potencijalnog predsednika Amerike Donalda Trampa, simbolično prikazujući njenu bliskost sa svetskim događajima i političkim ličnostima, ali i najavu za njen prelazak "preko bare".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Stiglo iznenađenje za Jovanu Jeremić na Pink

- Moje mesto je na vrhu svetskog šou biznisa. Ja znam da tamo pripadam. Obučena sam kao teniserka jer neko koga ja najviše na svetu volim posle televizije je Novak Đoković, on je izmenio moj život. Nakon knjige koju sam pročitala shvatila sam da želim da budem heroina svog života, a ne žrtva u očima drugih - rekla je između ostalog Jovana Jeremić.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Stiglo iznenađenje za Jovanu Jeremić na Pink

- Dobro je pitanje kome ću biti amajlija u novembru! Ne znam, videćemo... Ali, jedna stvar je važna, neću stati ni na čiju stranu jer moram biti objektivna. Što se Srbije tiče, za nas je najvažnije da u Americi imamo pouzdanu adresu koja može da razume srpski narod, naš interes i našu bol, a to je definitivno Kosmet. Kosovo i Metohija je srce Srbije, to je sveto mesto odakle se Srbija uzdiže na nebo, duša Srbije! To nikada kao narod ne smemo da zaboravimo jer ako se to desi, onda nećemo znati kuda idemo. Čovek mora da zna svoje korene, to je jako važno. S tom mišlju i idem u SAD, ne da stajem na nečiju stranu, već da predstavljam svoju zemlju, ali i da šarmiram Amerikance. Amerika je zemlja u kojoj mogu mnogo da uspem u svom poslu. To je zemlja Holivuda, zemlja velikih šansi i prevashodno zemlja koja zna kako se radi šou-biznis, a kada je šou-biznis u pitanju, ja sam doktor za to u Srbiji. Profesorka šou-biznisa, tako da znam da ću se tamo sjajno snaći, pa ko zna... Možda me vidite tamo i na Skaj njuzu ili na BBC, barem kao gosta - istakla je voditeljka Pinka nedavno za Republiku o svom odlasku u SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading