LAZIĆEVA SUPRUGA OBJAVILA GOLIŠAVU FOTKU: Trudna Kaća sa OVIM frajerom pozirala, grli joj stomak! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Lazić sve iznenadila!

LAZIĆEVA SUPRUGA OBJAVILA GOLIŠAVU FOTKU: Trudna Kaća sa OVIM frajerom pozirala, grli joj stomak! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznati pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina trenutno broje sitno do dolaska njihove ćerke. Katarina se nedavno oglasila na Instagramu povodom ovog posebnog događaja, postavljajući pitanje o prisustvu očeva na porođaju i izražavajući svoje mišljenje o podršci koju žene trebaju u tom trenutku.

 

 

Pored radosnih vesti o trudnoći, Katarina je nedavno otkrila da ima kilu na stoku, zbog čega će morati da se podvrgne operaciji. Kako je objasnila, kilu je imala još od detinjstva, ali je postala vidljiva tek sa rastom trudničkog stomaka. Ona je istakla da će se problem rešiti operativnim putem nakon završetka trudnoće.

Katarinin post na društvenim mrežama pokrenuo je diskusiju o prisustvu očeva na porođaju. Mnoge žene su iznele svoja iskustva i mišljenja o ovoj temi, ističući važnost emocionalne podrške tokom porođaja. Pitanje prisustva očeva na porođaju sve više postaje tema razgovora u javnosti, a svako iskustvo je jedinstveno i vredno pažnje.

 

 


Uzbuđenje oko dolaska bebe u dom porodice Lazić i dalje raste, a javnost sa nestrpljenjem očekuje vesti o rođenju male naslednice. Sve oči su uprte ka ovoj simpatičnoj porodici dok se pripremaju za novo poglavlje u njihovim životima.

Nedavno je Katarina podelila fotografiju iz vremena kada su se Darko i ona upoznali, podsećajući svoje pratioce na početak njihove ljubavi. Njih dvoje su se upoznali 2009. godine i odmah se zaljubili, iako su oboje bili u vezama i brakovima. Njihova veza je, kako navode, trajala sa prekidima tokom 15 godina, sve do trenutka kada su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Venčali su se 8. septembra 2022. godine, a Darko je jednom prilikom otkrio da je bio sa Katarinom pre braka sa Anom Sević.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading