KATEGORIČKI ODBILA DA PEVA NA GEJ SVADBI! Senida ne pristaje na ovakve "tezge", a ovo je GLAVNI RAZLOG! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno stavila do znanja da nije zainteresovana za takve angažmane!

KATEGORIČKI ODBILA DA PEVA NA GEJ SVADBI! Senida ne pristaje na ovakve "tezge", a ovo je GLAVNI RAZLOG! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com


Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, koja se smatra balkanskom verzijom moderne pop zvezde, sprema se za jedan od najvažnijih trenutaka u svojoj karijeri. Ova talentovana pevačica će u petak, 30. septembra, održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu, na kultnom Tašmajdanu. Ovaj nastup, organizovan u saradnji sa Skymusic-om, biće njen najveći performans u domaćoj prestonici i prilika da sa svojim obožavaocima podeli sve ono što je učinilo njen rad prepoznatljivim i jedinstvenim.

Senidah je postala poznata po svom upečatljivom stilu i glasu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njeni tekstovi su često beskompromisni, a njen modni izraz specifičan, što je postalo njen zaštitni znak na muzičkoj sceni. Početkom 2019. godine, sa izdanjem prvog singla "Slađana", brzo je osvojila region, a njena jedinstvena kombinacija R&B-a, trapa i savremenog zvuka brzo ju je lansirala među najistaknutije izvođače u muzičkim lestvicama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Senida

Nedavno je objavila svoj novi hit-singl "Greh" u saradnji sa Cazzafurom, što je dodatno učvrstilo njen status vrhunskog izvođača i inovatora u muzičkom svetu. Ovaj singl je osvežio leto i pokazao da Senidah ne prestaje da pomera granice u svojoj karijeri.

Fanovi su u velikom iščekivanju petka, a mi smo iskoristili priliku da razgovaramo sa pevačicom o predstojećem koncertu i aktuelnim temama na estradi. Tokom razgovora, prirodno je došlo i pitanje da li bi prihvatila poziv da nastupa na gej svadbi. 

- Ja ne radim svadbe, ne, ne radim svadbe - kategorična je bila pevačica.

Podsećamo, folk pevač Darko Lazić nedavno je privukao pažnju javnosti, ovoga puta nastupom na venčanju dve devojke. Snimak sa svadbe brzo se proširio društvenim mrežama, ostavljajući utisak ludog provoda, koji je pevač priredio mladencima i njihovim gostima. Na pitanje da li bi prihvatio nastup na gej svadbi, njegov kolega Sloba Radanović je jasno odgovorio da to ne bi učinio, a Milica Pavlović je potom našem kolegi izjavila da sve pozive prosledi njoj, te da će rado pevati.

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Milica i Sloba

Pored toga, sa Senidom smo razgovarali o njenom mišljenju o Desingerici, performansu na otvaranju Olimpijskih igara, kao i o prašini koja se podigla u javnosti oko liste zabranjenih izvođača. Ove teme su bile deo sveobuhvatnog razgovora o njenom radu i aktuelnostima u muzičkoj industriji. Da biste saznali više o tome šta je Senidah imala da kaže o ovim pitanjima, pogledajte snimak razgovora na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading