ŽENA DARKA LAZIĆA OBELODANILA NJEGOVU FOTOGRAFIJU IZ MLADOSTI: Katarina sačuvala uspomenu za njihovo PRVO DETE!

Autor:

Zabava

26.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina otkriva kako je Darko izgledao kada su se tek upoznali.

ŽENA DARKA LAZIĆA OBELODANILA NJEGOVU FOTOGRAFIJU IZ MLADOSTI: Katarina sačuvala uspomenu za njihovo PRVO DETE!

Foto: instagram.com/printscreen

Darko i Katarina

Darko Lazić i njegova supruga Katarina trenutno prolaze kroz jedan od najuzbudljivijih perioda svog života jer se pripremaju da postanu roditelji devojčice. Katarina je već u osmom mesecu trudnoće, a svoje emocije i trenutke iz porodičnog života redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nedavno je Katarina podelila fotografiju iz vremena kada su se Darko i ona upoznali, podsećajući svoje pratioce na početak njihove ljubavi. Njih dvoje su se upoznali 2009. godine i odmah se zaljubili, iako su oboje bili u vezama i brakovima. Njihova veza je, kako navode, trajala sa prekidima tokom 15 godina, sve do trenutka kada su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom. Venčali su se 8. septembra 2022. godine, a Darko je jednom prilikom otkrio da je bio sa Katarinom pre braka sa Anom Sević.

Sada, dok zajedno čekaju dolazak njihove ćerke, Katarina je na Instagramu podelila fotografiju iz vremena kada su se upoznali, uz emotivnu poruku koja aludira na njihovo očekivano dete. Njihova ljubavna priča, isprepletena sa raznim životnim izazovima, sada kulminira ušuškanjem njihove bebe.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Katarina Lazić Instagram

Katarina je nedavno otkrila da ima kilu na stomaku, zbog čega će morati na operaciju. Ona je objasnila da se kila nazire na stomaku, a ne stopalo bebe, ali da će morati da se reši ovog medicinskog problema operativnim putem nakon porođaja.

Darko i Katarina prolaze kroz izuzetno emotivan period svog života, sa nestrpljenjem iščekuju dolazak njihove mezimice, dok se istovremeno suočavaju sa medicinskim izazovima. Njihova ljubavna priča, ispunjena preprekama i preokretima, sada dobija novi, radostan nastavak u vidu roditeljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading