OPLJAČKANA VESNA RIVAS! Za lopovom raspisana POTERNICA!

Autor:

Zabava

15.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ostala bez dragocenih predmeta!

OPLJAČKANA VESNA RIVAS! Za lopovom raspisana POTERNICA!

Foto: instagram/rivasvesna, Republika.rs

Vesna Rivas je poznata javnosti kao pevačica, voditeljka i astrolog. Međutim, malo ko zna da je Vesna već godinama unazad posvećena astrologiji i poseduje zlatne karte - ruski carski tarot, koje su nedavno nestale iz njenog vlasništva.

Foto: instagram.com/rivasvesna

Vesnin status

Dragocene zlatne karte

Jedan špil karata iz njenog vrednog kompleta nestao je, što je za Vesnu predstavljalo veliki gubitak. Ove zlatne karte su ne samo dragocene po materijalnoj vrednosti, već i po njihovom značaju u njenom radu kao astrologa. Vesna je istakla da su ove karte od neprocenjive važnosti za njen posao i da je spremna da učini sve kako bi ih povratila.

Vesna Rivas i porez

U prošlosti, Vesna je isticala važnost plaćanja poreza na prihode od astroloških usluga. Ona je javno prozivala svoje kolege astrologe koji, prema njenim rečima, ne izmiruju svoje porezne obaveze. Sa druge strane, Vesna je istakla da uredno prijavljuje svoju agenciju i redovno plaća porez. Svaki njen klijent dobija fiskalni račun za pružene usluge, što dodatno ukazuje na njenu posvećenost poštovanju zakonskih propisa.

Foto: instagram.com/rivasvesna

Vesnin status

Apel na društvenim mrežama

Nakon nestanka karata, Vesna se obratila javnosti putem društvene mreže Instagram, poručujući da će javno objaviti identitet lopova ukoliko joj karte ne budu vraćene u roku od sedam dana. Ova poruka je izazvala veliku pažnju javnosti, dok je Vesna istakla da je vreme da se otkrije istina o krađi i da lopov snosi odgovornost za svoje postupke.

Vesna Rivas je pokazala odlučnost i hrabrost u suočavanju sa problemom, istovremeno skrećući pažnju javnosti na ozbiljnost krađe i njen uticaj na njen posao kao astrologa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading