ŠERIFOVIĆKA OPLELA PO MLAĐIM KOLEGAMA! Haos ispred studija pred snimanje Zvezda Granda! Evo šta se dešavalo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pričala bez trunke ustezanja!

ŠERIFOVIĆKA OPLELA PO MLAĐIM KOLEGAMA! Haos ispred studija pred snimanje Zvezda Granda! Evo šta se dešavalo! (VIDEO)

Foto: Goran Doljančević

Dobro poznata ekipa pevača, koji čine žiri Zvezda Granda okupila se i danas u studiju, kako bi se započelo polako sa novom sezonom. Među prvima je na snimanje došla Marija Šerifović, koja je za Republiku otkrila koliko joj je sve ovo posle pauze falilo.

Možda su mi Zvezde Granda i nedostajale, radujem se nekom novom druženju - rekla je pevačica, pa se osvrnula na nove trendove koji se danas munjevitom brzinom razvijaju u muzici: 

Foto: Goran Doljančević

Marija Šerifović

 

- Postoje sistemske greške, koje bi trebalo da se iskoriste, nekim ljudima bi trebalo trajno da se zabrani da se bave ovim poslom, a vi da ih emitujete i da nam ih plasirate, da naša deca to uče i upijaju, to je mnogo ozbiljnija tema. Balkanska muzika nikada nije bila više u s**nju.

Marija je otkrila i da joj se sistem vrednosti u Srbiji ne dopada.

- Mi nemamo sistem vrednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam deca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film - rekla je Šerifovićka, pa prokomentarisala određene svoje kolege.

Foto: Goran Doljančević

Ceca Ražnatović

 

Nakon Šerifovićke, ispred studija su se brzo skupili i Ana Bekuta, Đorđe David, Svetlana Ceca Ražnatović i Viki Miljković, ali nisu bili preterano raspoloženi za izjave.

Foto: Goran Doljančević

Pevači se polako skupljaju zbog početka snimanja

 

Đorđe David kratko je samo progovorio o zdravstvenom stanju Saše Popovića, te je otkrio šta se sada dešava.

- Sve smo pregledali, i jajnike i sve... Zdrav je ko devojčica! Ne znam šta nam je Sale spremio, ni da li se nešto promenilo, ni kada je u pitanju sedenje, izlazak kandidata, da li izlaze iz grupe... Sve ćemo videti! Saletovo je zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi - reka je David za Republiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading