PUKLA ISTINA U SEVIJLJI! Evo kakav tretman ima Bogdana kod Anastasije - HITNO SE OGLASIO VELJKO!

Autor:

Zabava

11.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivale fotke sa lica mesta!

PUKLA ISTINA U SEVIJLJI! Evo kakav tretman ima Bogdana kod Anastasije - HITNO SE OGLASIO VELJKO!

Foto: Instagram.com/ac3isb4ck

Veljko i Bogdana Ražnatović, poznati po svojoj posvećenosti porodici, odlučili su da provedu vreme sami, daleko od svakodnevnih obaveza, u prelepoj Sevilji.

Mladi supružnici, inače roditelji troje dece, odlučili su da ovog puta posvete vreme jedno drugome i uživaju u romantičnom odmoru bez prisustva svoje dečice.

Porodični život u Titelu

Veljko i Bogdana Ražnatović odlučili su da se nastane daleko od prestoničke vreve i uživaju u svom domu u Titelu sa svojom decom, pružajući im ljubav i pažnju. Međutim, ovog puta su odlučili da se posvete jedno drugome i da naprave pauzu od svakodnevnih obaveza. Veljko i Bogdana trenutno borave kod Veljkove sestre Anastasije u Sevilji, koja im je omogućila da u potpunosti uživaju u razgledanju grada.

Sevilja - Grad ljubavi i strasti

Sevilja, grad bogate istorije i kulture, poznat je po svojoj romantičnoj atmosferi i prelepim pejzažima. Veljko i Bogdana su iskoristili priliku da istraže ovaj prelep grad i da uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno, a takođe su rado putem mreža podelili sa fanovima najlepše trenutke.

 

 

Romantični trenuci zabeleženi kamerom

Bogdana je podelila kompilaciju fotografija i video zapisa sa putovanja, koje je ispunjeno romantičnim trenucima provedenim sa suprugom. Njihova sreća i zadovoljstvo jasno su vidljivi na svakoj fotografiji i snimku.

Foto: Instagram.com/ac3isb4ck

Cecin komentar

Čitavu situaciju pratio je i profil Svetlane Cece Ražnatović, koji se odmah oglasilo putem pomenute društvene mreže i poslala nekoliko crvenih srca u znak podrške i ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading