OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU SAŠE POPOVIĆA: Evo u kakvom je ZDRAVSTVENOM STANJU! (VIDEO)

Autor: G.D./O.B.

Zabava

16.09.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David otkrio kako se sada oseća Saša Popović!

OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU SAŠE POPOVIĆA: Evo u kakvom je ZDRAVSTVENOM STANJU! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Danas je u Grandovom studiju počelo snimanje 18. sezona najgledanijeg muzičkog šoua u regionu, "Zvezda Granda". Međutim, ovog puta, kreativni direktor Saša Popović nije mogao prisustvovati početku snimanja zbog trenutnog zdravstvenog stanja.

Foto: Goran Doljančević

Đorđe David na snimanju

 


Kreativni direktor "Granda", Saša Popović, nije mogao prisustvovati prvom snimanju zbog zdravstvenih problema, potvrdio je Đorđe David u intervjuu za Republiku. On je istakao da je Saša maestralno pripremio celu sezonu i da se očekuje da se uskoro vrati u studio.

- Sve smo pregledali, i jajnike i sve... Zdrav je ko devojčica! Ne znam šta nam je Sale spremio, ni da li se nešto promenilo, ni kada je u pitanju sedenje, izlazak kandidata, da li izlaze iz grupe... Sve ćemo videti! Saletovo je zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi - govori David za Republiku.

Foto: printscreen/RTV Pink

Saša Popović

 

Iako je trenutno odsutan, očekuje se da će Saša Popović uskoro ponovo biti prisutan na snimanju "Zvezda Granda". Đorđe David je izrazio spremnost za novu sezonu i naglasio da se očekuje brz povratak Saše Popovića.

- Dopisivali smo se svi između sebe, kada je situacija da se pomogne, onda da se pomogne, taj koji je bio tu domaćin gde se dolazilo, taj je častio. Bosanac je prednjačio, on je častio svakog. 

- Jedva čekam da krene priča, imao sam tu čast da budem na audicijama u Sarajevu, Mostaru i Skoplju, mogu da kažem da će ova sezona da bude ozbiljno zakuvavanje, ulazimo u ringu, još oštrija nego prošle godine. Ispostavilo se da što smo oštriji prema kandidatima, to bude bolje. Idemo srcem i do koske za kandidate, bezobzira čiji su u pitanju. Ja drugačije ne umem, to je neki krst koji sam na svoja leđa stavio - govori David za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading