SEVERINA HTELA DA UNIŠTI KARLEUŠI BRAK! Poslala joj dokaze o AFERI sa Duškom, Jelena obelodanila SKANDALOZNE detalje!

Autor:

Zabava

16.09.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karleuša otkriva kako je Severina želela da joj napakosti.

SEVERINA HTELA DA UNIŠTI KARLEUŠI BRAK! Poslala joj dokaze o AFERI sa Duškom, Jelena obelodanila SKANDALOZNE detalje!

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša je prekinula tišinu o odnosu sa sada već bivšim suprugom, Duškom Tošićem, sa kojim ima dve ćerke, Atinu i Niku. Naime, pevačica je otkrila istinu o njihovom razvodu, generalno odnosu, pa iskoristila priliku da prepriča situaciju, o kojoj je brujala javnost.

Kako je nedavno procurilo, Duško Tošić se dopisivao sa Severinom, koja je znala da je on i dalje u braku, ali nije marila za to, već je nastavljala konverzaciju. Međutim, tu se nije zaustavila, pa je stupila u kontakt sa pevačicom i poslala joj sve detalje, ne bi li joj dodatno napakostila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

 

 

- Severina je htela da me povredi, tako što mi je poslala dopisivanje sa Duškom, ne znajući da sam dobila mnogo takvih dopisivanja. To govori o njoj, koja se dopisivala sa oženjenim muškarcem, nije mogla time da mi napakosti - priznala je Jelena Karleuša u emisiji za Kurir.

Jelena je nedavno otkrila da Dušku ne može da oprosti što nije stao iza nje i što je nije štitio, kao što je to ona uvek radila:

- Žao mi je što se to tako desilo, jer mislim da moj muž nije smeo da da oružje kojim se puca na majku svoje dece, ali mlada sam, verovatno ću kroz život naučiti. Ja nikada neću reći bilo šta ružno za njega, i dalje bih na desetoricu skočila zbog njega, šta god on mislio - priznala je nedavno Jelena Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading