KARLEUŠA NAPOKON OTKRILA GLAVNI RAZLOG RAZVODA OD DUŠKA: Fudbaler ni dan-danas nije uspeo da izađe na kraj sa ovim!

Autor:

Zabava

16.09.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je nikad iskrenije progovorila o razvodu.

KARLEUŠA NAPOKON OTKRILA GLAVNI RAZLOG RAZVODA OD DUŠKA: Fudbaler ni dan-danas nije uspeo da izađe na kraj sa ovim!

Foto: ATA Images

Jelena Karleuša, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, sporazumno se razvela od fudbalera Duška Tošića nakon 16 godina braka. Par ima dve ćerke, Atinu i Niku, a prema pevačicinim rečima, sva imovina koju su stekli tokom braka biće preneta na njihove naslednice, dok je starateljstvo nad ćerkama povereno njoj. Jelena i Duško su se venčali 28. juna 2008. godine.

Karleuša je hrabro izašla u javnost već 24 sata nakon razvoda i progovorila o njihovom braku, generalno odnosu, ali i samom Tošiću, koji je, kako ona kaže, odrastao uz nju:

- Niko mene stvarno ne poznaje. Ja sam jedna hrabra žena, kako ja da budem sa partnerom, koji nije sve što i ja, puta dva. Duško je odrastao uz mene, to je istina - priznala je Karleuša u emisiji za Kurir, a onda se osvrnula na poruke sa Bakom Prasetom:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Vlada LUKIĆ

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Svi me pitaju da li je to veštačka inteligencija, ali ne. Tako tete starije treba da se ophode, nadam se da su ljudi shvatili da je to šala.

- Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja - poslao je poruku Baka JK, a kasnije tokom večeri usledio je i Karleušin šok odgovor:

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

 

 - Dobro veče Bako, mislim Prase, institucijo! Ovo nije moj seksi glas, samo sam se sad probudila jer idem na neki nastup, pa ću da se spremam. Naravno da ću da dođem. Ja sam očekivala taj poziv, samo što moram posle da te j…m… Znaš, kako to ide kod nas starijih teta - rekla je u poruci Jelena jutjuberu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading