NATAŠA NINKOVIĆ PROGOVORILA O LOMU: Otvorila dušu o VELIKOM BOLU!

Autor:

Zabava

16.09.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ninković otvorila dušu!

NATAŠA NINKOVIĆ PROGOVORILA O LOMU: Otvorila dušu o VELIKOM BOLU!

Foto: ATAImages

Nataša Ninković

Nataša Ninković Trebinje je grad koji ređe obilazi od kako su joj preminuli roditelji. Ova poznata glumica je napustila Trebinje kada je došla u Beograd na studije. Udala se za Slobodana Šarenca sa kojim ima sinove Matiju i Luku, te se njen životni fokus prebacio na beogradski dom. Međutim, i pored toga, Nataša i dalje neguje svoje veze sa rodnom sredinom, posebno sa porodičnim domom u Trebinju.

- Preosetljiva sam, uporedo teška, ne kao jedan nego kao tri tuča. Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini - rekla je Nataša koja je uživala da sa suprugom i sinom ode u rodno Trebinje.


Nataša Ninković je u jednom intervjuu priznala da se sve ređe oseća kao pobednik kada poseti Trebinje, ali da ipak odlazi tamo, iako joj je teže nego ranije. Otkrila je da je bila razmažena kao dete, ali da je kasnije posvetila posebnu pažnju roditeljima, brinući o njima do poslednjeg dana. Njen emotivni odnos prema Trebinju jasno se pokazuje kroz reči koje je iznela u javnosti, naglašavajući koliko joj je važno da bude samo ćerka mami i tati kada je u poseti.

- Nikada se nisam osećala kao pobednik kad odem u Trebinje. Ne znam iz kog razloga, tamo dugo nisam mogla da radim ništa. Nego, dođem u posetu roditeljima, da budem samo ćerka mami i tati – prisetila se Nataša Ninković, gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom i priznala da je bila razmažena kada je bila mala, ali da je kasnije o roditeljima brinula do poslednje dana.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Ninković

 

- O njima sam brinula do poslednjeg dana. Baš sam brinula o njima. I ugađala sam im sve – priznala je glumica, ne krijući da sada sve ređe odlazi u Trebinje,

- Teže je to sad, ali idem. Kad je kuća prazna to je baš teško

Nataša je jednom prilikom podelila javnosti kako izgleda njen porodični dom u Trebinju, otkrivajući time delić svoje privatnosti i intimnog života. Takođe, glumica je proslavila pedeseti rođendan upravo u svom trebinjskom domu, gde je sa porodicom i prijateljima provela nezaboravno slavlje do zore. Ovi trenuci pokazuju koliko Nataša ceni porodičnu atmosferu i koliko joj je važno da zadrži veze sa svojim korenima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading