HITNE VESTI ZA BRANISLAVA LEČIĆA DIREKTNO IZ BOLNICE! Lekari ga šalju na nova ispitivanja, glumac preplašen!

Autor:

Zabava

16.09.2024

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su mu savetovali da uradi dopunska ispitivanja.

HITNE VESTI ZA BRANISLAVA LEČIĆA DIREKTNO IZ BOLNICE! Lekari ga šalju na nova ispitivanja, glumac preplašen!

Foto: Printscreen/Wikimedia/Srđan Popović

Glumac Branislav Lečić juče je doživeo saobraćajnu nezgodu na Gazeli, kada je udario u bankinu. Nakon što su mu pritekli u pomoć učesnici u saobraćaju, hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar gde su mu urađene sve neophodne analize.

Prethodno veče, Lečić je doživeo krizu svesti, kako prenosi Blic, a isto se ponovilo i u jutarnjim časovima pre same saobraćajne nezgode. Lekari su mu savetovali da uradi dopunska ispitivanja kako bi se utvrdilo poreklo gubitka svesti.

Iako su trenutni nalazi u redu, Lečić će morati da poseti bolnicu radi još nekoliko pregleda. "Nalazi su u redu, ali će se još pozabaviti time. Imaću još nekoliko pregleda, ali za sada je sve okej", dodao je glumac.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Branislav Lečić

 

Podsetimo, odmah nakon što je stigao u Urgentni centar, za Republiku se Lečić oglasio, pa nam je ispričao šta se tačno desilo. 

- Na gazeli se sve desilo i sada sam u Urgentnom centru.Ispituju me doktori, pritisak i tako dalje, srce, ultrazvuk i skener, znate već kakva je procedura. Nije ništa strašno, Bogu hvala. Samo sam malo udario lakat leve ruke i auto je ugruvan. Izgubio sam kontrolu nad vozilom, ali je najbolje što nikoga nisam povredio. Znate kako je vreme danas, kiša, malo mi se verovatno zamantalo i pritisak se promenio u glavi, pa je na trenutak to izazvalo sve ovo. Kao da je otišla svest na trenutak - rekao nam je glumac, koji je čekao rezultate analiza u trenutku kada smo ga pozvali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading