BIVŠI ZADRUGAR OBJAVIO SNIMAK SINA, SVI ZANEMELI! Evo zašto je ovaj dan važan za sve u kući!

Autor:

Zabava

16.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Longo je pokazao izuzetnu hrabrost i izdržljivost, što je inspiracija mnogima.

BIVŠI ZADRUGAR OBJAVIO SNIMAK SINA, SVI ZANEMELI! Evo zašto je ovaj dan važan za sve u kući!

Foto: ATA Images

Nadežda Biljić i Toma Panić

Bivši maneken i učesnik rijalitija "Zadruga", Toma Panić, nedavno je oduševio svoje pratioce na društvenim mrežama objavom snimka na kojem se igra sa svojim sinom Longom, kod ima iz veze sa pevačicom Nadeždom Biljić.

U opisu snimka, Toma je istakao reči koje je njegov mališan izgovorio - "Tata", dok je istovremeno istakao važnost svakodnevnog osmeha i igre u detetovom odrastanju.

Foto: Instagram printsceen

Toma Panić sa sinom

 

Nadežda Biljić, poznata pevačica i partnerka Tome Panića, nije krila svoje emotivno iskustvo kada je govorila o najtežem životnom periodu i odgajanju sina Longa. Svojom iskrenošću, Nadežda je uputila javnost u sve izazove kroz koje su ona i njen partner prošli, ističući posebno teške trenutke kada je sinu bilo neophodno lečenje i posebna nega.

Foto: ATA Images

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

-  To što mi zaostajemo za generacijom, to ćemo stići. To što nas raznese sa svojim svakodnevnim vrištanjem, pa i to je deo sazrevanja, ali deo svakodnevnice mora biti i osmeh i igra. Naš dečak sa plavim očima - napisao je Panić u opisu snimka.

Mali Longo je pokazao izuzetnu hrabrost i izdržljivost, što je inspiracija mnogima. Njegovi roditelji su s ponosom podelili sa javnošću detalje o njegovom napretku, ističući koliko je važna podrška, ljubav i pažnja u detetovom sazrevanju.

Foto: instagram.com/imatomapanic

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

Nadežda je takođe istakla značaj podrške i brige koju su pružili lekari i medicinsko osoblje tokom Longovog lečenja. Njihova posvećenost i pažnja zaslužuju veliko poštovanje, a Nadežda je izrazila zahvalnost prema svima koji su bili uz nju i njenog sina u tom teškom periodu.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading