PRVI SNIMAK ĐINE DŽINOVIĆ SA NOVIM DEČKOM! Osvanuli vreli kadrovi sa JAHTE, influenserka izazovnija nego ikada!

Autor:

Zabava

16.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović je obradovala pratioce vrućim snimkom sa jahte.

PRVI SNIMAK ĐINE DŽINOVIĆ SA NOVIM DEČKOM! Osvanuli vreli kadrovi sa JAHTE, influenserka izazovnija nego ikada!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Ćerka poznatog pevača Harisa Džinovića, Đina Džinović, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim novim snimkom na društvenim mrežama. Naime, mlada influenserka je objavila snimak na kom uživa na luksuznoj jahti sa svojim dečkom, koga još uvek krije od očiju javnosti.

Iako Đina često deli delove svog privatnog života sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, identitet njenog dečka i dalje ostaje tajna. Mnogi su znatiželjni da saznaju više o osobi koja je osvojila srce poznate influenserke, ali ona i dalje pažljivo čuva tu informaciju.

Na snimku se jasno može videti da joj on pravi društvo na letovanju, ali je u svakom trenutku Đina vodila računa da mu ne usnimi lice, kako bi sačuvala njegov identitet.

 

 

Naravno, ova objava je izazvala lavinu komentara i spekulacija među njenim pratiocima. Mnogi su pohvalili par zbog izgleda savršeno provedenog dana na moru, dok su drugi izrazili želju da saznaju više o misterioznom dečku. Ipak, Đina je odlučila da zadrži svoj privatni život daleko od očiju javnosti i da uživa u trenucima sa voljenom osobom bez medijske pažnje.

Ovaj snimak je samo jedan u nizu objava koje Đina redovno deli sa svojim pratiocima. Mlada influenserka često ističe važnost ljubavi i trenutaka provedenih sa voljenom osobom, te je ova objava samo još jedan primer kako uživa u zajedničkim trenucima sa svojim dečkom, bez obzira na to što ga još uvek krije od javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading