ANA NIKOLIĆ SE POVUKLA U MANASTIR! Pevačica snimljena tokom SVETOG OBREDA, nakon burnog raskida DONELA DEFINITIVNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

15.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo gde je potražila duhovni mir!

ANA NIKOLIĆ SE POVUKLA U MANASTIR! Pevačica snimljena tokom SVETOG OBREDA, nakon burnog raskida DONELA DEFINITIVNU ODLUKU!

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić, iako je nedavno objavila novi album, već neko vreme se ne pojavljuje na javnim događajima.

Mediji su spekulisali o njenom raskidu sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a sada je Ana odlučila da se povuče na duhovno mesto kako bi pronašla mir.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

U potrazi za duhovnim mirom

Ana Nikolić nedavno je snimljena u manastiru Temska gde se umivala i polivala vodom sa česme. Na svom Instagram profilu, pevačica je podelila snimak sa ovog svetog mesta uz reči:

-Znate onaj osećaj kada vam je sve poznato... I kao da ste tu bili... Nešto kao 'deja vu'... Tada znate da ste na pravom mestu - napisala je pevačica. Ovim gestom, Ana je pokazala svoju potrebu za duhovnim mirom i introspekcijom.

Zahvalnost dobrim ljudima

Pored toga, Ana se obratila javnosti putem društvenih mreža, zahvaljujući se "svim dobrim ljudima koji mi se nađoše na ovom putu". Ovo je navelo javnost da se zapita o razlozima Aninog povlačenja i potrebe za duhovnim isceljenjem.

Ana Nikolić, poznata po svojoj autentičnosti i iskrenosti, odlučila je da se posveti sebi i svom duhovnom blagostanju, što je potez koji je iznenadio mnoge, ali istovremeno i izazvao podršku i divljenje njenih obožavalaca.

Anino duhovno putovanje u manastiru Temska pokazalo se kao iznenađujući korak za pevačicu koja je odlučila da se povuče iz javnog života radi ličnog isceljenja. Njeni postupci su izazvali različite reakcije javnosti, ali je jasno da je Ana odlučila da stavi svoje duhovno zdravlje na prvo mesto. Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati Anina duhovna potraga i kako će se odraziti na njenu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading