"ČOLA NIJE ZARADIO NIJEDAN DINAR!" Menadžer ogorčen izneo ŠOKANTNE DETALJE: "Zdravko mi je najveće RAZOČARENJE!"

Autor:

Zabava

27.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kiki Zurovac u jednom gostovanju izneo je svoje iskustvo o saradnji sa jednim od najpopularnijih naših pevača i istakao da Čola do dvehiljaditih nije zaradio nijedan dinar!

"ČOLA NIJE ZARADIO NIJEDAN DINAR!" Menadžer ogorčen izneo ŠOKANTNE DETALJE: "Zdravko mi je najveće RAZOČARENJE!"

Foto: ATA Images

Bivši menadžer benda  "Zabranjeno pušenje", Dragan Kiki Zurovac, progovorio je nedavno o saradnji sa pevačem Zdravkom Čolićem i istakao da mu je posle rada sa njim ostao "gorak ukus u ustima".

Foto: youtube/Gravitacija sa Slobodanom Orlićem

Kiki Zurovac

- Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao, i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim... Pokušao je da radi neke koncerte, i onda je nešto Bregović rekao: "Hajde ti pokušaj". Međutim, to je sve propalo... - istakao je Kiki.

- 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione. Njega i sad smatraju najbogatijim pevačem, a on nikada nije imao, dinara pre toga nije zaradio - rekao je on u podkastu "Gravitacija".

Foto: ST/Dragan Kadić

Zdravko Čolić

Podsećamo, nedavno je Zdravko Čolić bio specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena u elitnom prestoničkom restoranu. Čola, poznat po tome što retko peva na privatnim proslavama, naplatio je mladencima 45.000 evra za svoj nastup.
Za svoj nastup od 45 minuta, Čolić je zaradio 1.000 evra po minutu nastupa, a imao je specijalne uslove kako bi uopšte i nastupao na ovoj proslavi.

Na proslavi su, pored Zdravka Čolića, nastupali su Viki Miljković i Radiša Trajković Đani, a svedoci događaja su putem društvenih mreža potvrdili da je bilo nezaboravno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading