OVO JE PESMA KOJU JE KARLEUŠA POSVETILA TOŠIĆU: Marina Tucaković je njihov BRAK opisala teškim rečima!

Autor:

Zabava

15.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je jednu pesmu posvetila Dušku Tošiću!

OVO JE PESMA KOJU JE KARLEUŠA POSVETILA TOŠIĆU: Marina Tucaković je njihov BRAK opisala teškim rečima!

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Danas je javnost šokirana vestima o razvodu poznatog para - Jelene Karleuše i Duška Tošića. Nakon 16 godina braka, poznata pop diva je putem svog Instagram profila obavestila javnost da je zvanično okončala svoj brak sa fudbalskim menadžerom. Ona je otkrila da je Duško poslao svog advokata da potpiše papire za razvod, što je naišlo na veliko iznenađenje mnogih.


Interesantno je da je veliki Jelenin hit "Tihi ubica" zapravo posvećen njenom sada već bivšem partneru. Pesmu je napisala Marina Tucaković još 2008. godine, a Jelena je otkrila da je bila inspiracija za stvaranje ove numere. U jednom podkastu na WTF radiju, Jelena je otkrila da je Marina Tucaković bila zainteresovana za njene životne priče, te da je pesma "Tihi ubica" proistekla iz Jeleninih turbulentnih odnosa sa Duškom.

- Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sedele i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije... Na primer, kad je napisala "Tihog ubicu", ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pesmu - "Tihi ubica", jer sam pričala o njemu", otkrila je Jelena u podkastu na WTF radiju.

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić


Do sada se nije čulo mnogo o Duškovim reakcijama na razvod, ali je javnost zaintrigirana da čuje njegovu stranu priče. Prvo oglašavanje Duška Tošića nakon razvoda izazvalo je veliko interesovanje javnosti, a mnogi su zainteresovani da čuju šta je najbitnija stavka koju je tražio.

Jelena Karleuša je odlučna da okonča sve veze sa svojim bivšim suprugom, te je ovo definitivno kraj jedne ere za poznati par. Dok javnost i dalje spekuliše o uzrocima razvoda, ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati životi Jelene Karleuše i Duška Tošića nakon ovog velikog životnog preokreta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading