RASKRINKAO OČEVU AFERU SA POKOJNOM KSENIJOM PAJČIN, A SVOJU TAJNU ČUVA KAO ZMIJA NOGE! Jodžir o jednom nikad ne priča u javnosti!

Autor:

Zabava

16.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O poznatom influenseru bruji javnost, a ovo se do sada nije znalo.

RASKRINKAO OČEVU AFERU SA POKOJNOM KSENIJOM PAJČIN, A SVOJU TAJNU ČUVA KAO ZMIJA NOGE! Jodžir o jednom nikad ne priča u javnosti!

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir je ime koje je postalo sinonim za smeh i zabavu na društvenim mrežama. Međutim, malo ko zna da iza ovog poznatog influensera stoji više od običnog stvaraoca sadržaja.

Pre nego što je postao poznat kao influenser, Jodžir je gradio karijeru kao reprezentativac karate tima. Sa samo 20 godina postao je deo tima Jugoslavije, a potom i Srbije i Crne Gore, da bi na kraju svoju sportsku karijeru nastavio predstavljajući Crnu Goru. Ova neobična činjenica baca potpuno novo svetlo na njegovu ličnost i pokazuje da se iza svake uspešne osobe krije bogatstvo različitih interesovanja i talenata.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovan Radulović Jodžir

 

Pored svoje popularnosti na društvenim mrežama, Jovan je posvećen suprug i otac. Snimanje klipova sa svojom porodicom nije samo deo njegovog posla, već i način da publici pokaže koliko mu je porodica važna. Oženjen je Irenom Radulović, koja je takođe poznata novinarka i voditeljka. Njih dvoje zajedno imaju sina Relju i ćerku Irinu, čime Jovan pokazuje da je porodični čovek iznad svega.

Poslednjih dana, pažnju javnosti privukle su Jodžirove tvrdnje o navodnoj vezi njegovog oca sa pokojnom Ksenijom Pajčin. Ova neobična priča izazvala je burne reakcije, a Jovan je čak pružio i fotografiju Ksenije i svog oca kao dokaz. Ova situacija pokazuje da čak i van sveta društvenih mreža, Jovan i dalje ume da iznenadi javnost.

Ukupno, Jovan Radulović Jodžir je mnogo više od običnog influensera. Njegova raznovrsna karijera, porodični život i iznenadne kontroverze čine ga zanimljivom i intrigantnom ličnošću koja privlači pažnju javnosti širom regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading