POZNATA VODITELJKA PROGOVORILA O BOLNOM GUBITKU: Dragana Katić ne može da se pomiri sa njenom SMRĆU (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potreban joj je određen vremenski period da istuguje.

POZNATA VODITELJKA PROGOVORILA O BOLNOM GUBITKU: Dragana Katić ne može da se pomiri sa njenom SMRĆU (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Leto je za voditeljku Draganu Katić bilo ispunjeno lepim trenucima na moru, ali i tugom zbog gubitka njenog vernog pratioca, psa Gite.

Dragana je otvorila svoje srce i podelila svoje emocije vezane za ovaj težak događaj.

Njen pas Gita bio je neizostavan deo porodičnog života i ostavio je dubok trag u srcima članova njene porodice. Kroz svoje svedočenje, Dragana je istakla važnost koju je njen ljubimac imao u njihovim životima, posebno u vaspitanju dece.

To je bilo 13 godina jednog lepog života i divne radosti koje je pričinjavala simbioza naših odnosa u kući i nešto što nas je povezivalo. I negde je Gitina misija na ovoj zemlji bila da deca odrastu u divne ljude, da iz njih izvuče svu empatiju koju imaju. Jer ona nije jedini pas kojeg smo imali. Pre nje smo takođe imali psa. I moja deca od svojih 26 godina života 19 su imala tu sreću, zadovoljstvo i privilegiju da rastu uz divne pse i da postanu ovo što su postali sada. Divni, empatični i pošteni ljudi koji znaju šta je ljubav - ispričala je Dragana za Grand.

Iako je ljubav prema životinjama neizmerna, u ovom trenutku Dragana ne razmišlja o tome da nabavi novog ljubimca.

 

Ona ističe da gubitak ljubimca nije nešto što se lako nadomesti i da je važno da prođe kroz taj period tugovanja pre nego što počne da razmišlja o novom članu porodice.

- Jednostavno ne, to nije novčanik, izgubi se pa nađeš novi. Prosto kada se desi trenutak u životu i kada osetiš potrebu onda to učiniš. U ovom trenutku smatram da treba da istugujem i prođem taj deo, prosto se tako osećam. Taj deo svog života moram da istugujem i da ga osvestim u svemu, kakav je bio i kakav je trenutno sada - objasnila je voditeljka i dodala da je uprkos bolu zbog gubitka voljenog bića spremna da skrene misli i da se posveti novoj sezoni "Nikad nije kasno", te dodala:

- Smatram da svaki čovek treba i bol i sreću da osvesti potpuno, tako isto i ja. Ja sam ovde gde jesam zato što volim ove ljude, volim svoj posao i zato što treba tu da budem. Ono što je u meni neka bude u meni i neka bude tu. I neka bude takvo kakvo je, zato što zaslužuje vreme koje je proteklo sa njom da upravo bude takvo kakvo je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading