OSTALA SAM BEZ NAJVEĆE LJUBAVI I KROVA NAD GLAVOM: Anabela progovorila o STRAVIČNOM GUBITKU, te otkrila kako je tada bez igde ikoga uspela da PREŽIVI!

Autor:

Zabava

13.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priča kako je život nije uvek mazio.

OSTALA SAM BEZ NAJVEĆE LJUBAVI I KROVA NAD GLAVOM: Anabela progovorila o STRAVIČNOM GUBITKU, te otkrila kako je tada bez igde ikoga uspela da PREŽIVI!

Foto: Blic TV printscreen

Poznata pevačica Anabela Atijas danas je uspešna i ostvarena osoba, a najponosnija je na to što je mlada postala majka, pa je sada i baka.

Međutim, nju su, kako kaže, kroz ceo život pratile razne nedaće, koje su znale da je bace u očaj, ali je svaki put uspevala da se podigne i bude još jača nego pre toga.

- Bilo je mnogo teških momenata i u svakom periodu mog života rekla sam da je "sada najteže" - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodala:

- Ipak, ništa ne može da se poredi sa momentom kad sam ostala bez svog doma i moje prve ljubavi koja je tragično nastradala. Puno sam puta rekla da nas svaka frustracija jača, na kraju se sve dobro završilo. Potpuni raspad, u momentu ostaneš sam bez ičega. Imala sam samo 16 godina. Naučila sam da je najgora moguća kletva imati, pa nemati.  Želela sam samo da umrem, da me nema, bila sam sama, nisam imala nijednu svetlu tačku u tom momentu i nešto što bi me održavalo u životu. Ljudi nikad ne treba da gube veru u to da Bog ima plan za nas. Gubitak i bol su od mene napravili ono što sam danas.

Republika

Foto: Blic TV printscreen

Anabela Atijas otkrila da je imala težak životni put

Ona je istakla da je bilo momenata koje nije verovala da može da preživi.

- Meni se desilo da sam preko noći ušla u pakao. Verovala sam da neću preživeti to što mi se tada dešavalo. Surovo sam bila ostavljena na milost i nemilost životu, da nisam znala gde ću da zanoćim i šta ću da pojedem. Nedavno mi se desilo da me je jedna gospođa nazvala uličarkom, možete me tako nazvati, ali je ta jedna uličarka posle postala jedna uspešna žena, majka… Na kraju ti akademici koji se busaju diplomama nisu veći ljudi, osim ako ne pomognu nekome. Najlakše je podrugivati se i koristiti nečije slabosti, to je dno dna - zaključila je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading