UZNEMIRUJUĆE SNIMAK NAŠEG JUTJUBERA: Našao se sa MEDVEDOM LICEM U LICE, opšta frka da li je PREŽIVEO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Janković ponovo napravio haos!

UZNEMIRUJUĆE SNIMAK NAŠEG JUTJUBERA: Našao se sa MEDVEDOM LICEM U LICE, opšta frka da li je PREŽIVEO! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Jedan od najpoznatijih srpskih jutjubera, Stefan Janković, nedavno je objavio uznemirujući snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Snimak je nastao u šumi, gde se Stefan našao u zastrašujućoj situaciji - suočen sa ogromnim medvedom. Uz svega nekoliko minuta trajanja, ovaj video je privukao više od 60.000 pregleda i izazvao lavinu komentara.


U snimku koji je izazvao veliku pažnju, Stefan se nalazi u rupi nalik manjoj pećini, dok mu se približava ogroman medved. Video prikazuje napetu situaciju u kojoj Stefan nema mnogo opcija za bežanje, a medved je odlučan da istraži njegovu okolinu. Dok medved njuši okolinu, Stefan je uspeo da se izvuče iz rupe, ali životinja je nastavila da ga prati i njuši. Ova scena je izazvala strepnju kod svih koji su je videli, a neizvesnost oko ishoda situacije ostavlja gledaoce u napetom iščekivanju.

Nakon objavljivanja ovog uznemirujućeg snimka, komentari su se nizali, a gledaoci su iskazali zabrinutost za Stefanovu sigurnost. "Nikad se ne zna kakva će reakcija divlje zveri biti, ma koliko pitoma bila", "Jel treba helikoptere da pošaljemo", "Janko jesi živ daj bože da si pobegao i da te nije napao", samo su neki od komentara koji su odjeknuli na društvenim mrežama. Ova podrška i briga javnosti svedoče o tome koliko su ljudi bili pogođeni ovim događajem.

 

 


Nakon nekoliko sati, Stefan je objavio još jedan snimak na kojem se vidi kako se nalazi visoko na drvetu, dok ispod njega kruže čak dva medveda. Ovaj snimak dodatno je podstakao spekulacije i interesovanje publike za Stefanove avanture u divljini.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti i ostavlja mnoga pitanja bez odgovora. Ipak, Stefan Janković je još jednom pokazao svoju hrabrost i odlučnost u suočavanju sa izazovima prirode. Svi koji prate njegove avanture s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o ovom uzbudljivom susretu sa šumskom zveri.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading