BALAŠEVIĆEVA UDOVICA SE UTEGLA, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Olivera zakopčana do grla, a nikad izazovnija!

Autor:

Zabava

14.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Balašević pokazala izvajanu i vitku liniju.

BALAŠEVIĆEVA UDOVICA SE UTEGLA, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE: Olivera zakopčana do grla, a nikad izazovnija!

Foto: E-stock

Olivera Balašević, supruga legendarnog kantautora Đorđa Balaševića, ne prestaje da oduševljava javnost svojim besprekornim izgledom, istančanim modnim ukusom i vitalnošću, iako broji 65 godina. Nedavno je izazvala opštu pažnju svojom pojavom u šik kombinaciji - ciklama pantalonama, roze košulji, salonkama i jakni, upotpunjenoj kapom sa roze natpisom.

Fotografije koje je objavila na društvenim mrežama naišle su na oduševljenje javnosti, koja nije krila divljenje za njenim izgledom.

Republika

Foto: Instagram.com

Olivera Kovačević Instagram

 


Ponosno pokazujući svoje besprekorno telo u kupaćem kostimu, Olivera je još jednom potvrdila svoj izuzetan izgled i samopouzdanje. Njena linija i vitalnost su zaista impresivni, a svojevremeno je istakla da je bila žgoljava i sićušna za svoje godine, ali je i dalje uživala u plivanju, ostavljajući sve oko sebe bez daha. Njeni skokovi u vodu su bili pravo čudo za posmatrače, a Olivera je opisala taj trenutak kao nezaboravno iskustvo, ističući svoju lakoću i samopouzdanje koje su je krasili.

Pored svoje vanvremenske lepote, Olivera Balašević je i talentovana književnica. Citirajući deo svoje knjige "Planeta Dvorište", istakla je svoju veštinu prenošenja emocija i sećanja kroz književnost, što je dodatno privuklo pažnju javnosti ka njenom stvaralaštvu.

Olivera Balašević nastavlja da inspiriše svojom elegancijom, samopouzdanošću i umetničkim talentom, ostavljajući trajni pečat u javnosti i dokazujući da lepota i stil nemaju granice, ni godine.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading