JOVANA JEREMIĆ PREKINULA EMISIJU DA SE OSVETI KOLEGI: Evo kako je poznatog Crnogorca POSTAVILA NA MESTO!

Autor:

Zabava

14.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božo Dobriša je ranije javno ogovarao i ružno pričao o njoj.

JOVANA JEREMIĆ PREKINULA EMISIJU DA SE OSVETI KOLEGI: Evo kako je poznatog Crnogorca POSTAVILA NA MESTO!

Foto: printscreen/RTV Pink

Populatna voditeljka Jovana Jeremić ugositla je u svom Jutarnjem programu na TV Pink ugositila kolege Milana Miloševića, koji vodi "Elitu" i crnogorskog voditelja iz ružičastog jata Boža Dobrišu, koji je kraljicu šera ranije javno napadao.

Međutim, ovom prilikom nije štedela reči dok je postavljala oštra pitanja Crnogorcu, koji ju je ničim izazvan pominjao čak i u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić ispreskakala Boža Dobrišu pitanjima

Jedno od pitanja koje je njemu Jovana direktno postavila bilo je:

- Zašto ti mene nisi voleo, zašto si ti mene ogovarao i ružno izjavljivao o meni? Zašto me nikada nisi ugostio ni na jednoj jahti?

Dobriša je, ne libeći se, odgovorio na Jovanina pitanja, izjavivši da je razlog zašto je nikada nije ugostio na jahti taj što Jovana ne želi da radi ono što se inače na jahtama radi.

- Hoćeš da budeš Severina da pored tebe bude hiljadu kretena što pored svojih žena još nešto bi sa strane za čas - rekao je Božo, na šta je Jovana odgovorila odrično.

- Ne želiš da radiš ono što one na jahtama žele - zaključio je i sam Dobriša.

Ovakva otvorena konfrontacija između dvoje voditelja, zbog koje je Jovana u jednom trenutku prekinula emisiju, izazvala je veliku pažnju javnosti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić postavila Boža na mesto

Inače, Božo je ranije javno komentarisao Jeremićevu:

- Postoji voditeljka koja nije platila račun 80 evra.

Nije tajna da Božu Dobrišu Jovana Jeremić nervira, kako je javno priznao u emisiji kod Ognjena Amidžića. Izjava da bi i on mogao dobiti stan za pet dana, kao i Jovana, dodatno je produbila jaz između njih.

Nervira me Jovana Jeremić - rekao je tada javno u emisiji.

I pre ovog suočavanja Jeremićeva je na samo sebi svojstven način pobedila Dobrišu kada mu je poručila da se ne igra sa njom.

Ne znam ko je Božo, ima pravo da tako želi. Želje su jedno, a realnost drugo. Međutim moram da ga rastužim, ja sam noćna mora koja ne prolazi. Zato, bolje da se što brže probudi iz svog sna. Lekovitije je i po njega manje traumatično - posavetovala ga je Jovana unapred, što je Božo, po svemu sudeći, primo k znanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading