JOVANA APSOLVIRALA NA MUŠKO-ŽENSKIM ODNOSIMA: Sprema PRIRUČNIK za muškarce, najavila i knjigu: "Nije jedna od onih koje pišu OČAJNICE" (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka nudi praktične savete koji daju rezultate.

JOVANA APSOLVIRALA NA MUŠKO-ŽENSKIM ODNOSIMA: Sprema PRIRUČNIK za muškarce, najavila i knjigu: "Nije jedna od onih koje pišu OČAJNICE" (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna voditeljka Pinka Jovana Jeremić poznata je po oštrom jeziku i direktnom izražavanju svojih stavova. Nedavno je najavila da će napisati knjigu o muško-ženskim odnosima, tačnije priručnik o tome kakva žena je potrebna muškarcima.

Ova najava izazvala je dosta pažnje i iznenađenja, s obzirom na to kakvu reputaciju Jovana uživa u javnim krugovima.


Naime, Jovana Jeremić ističe da su obrazovanje i znanje moć, posebno za žene.

- Obrazovanje i znanje su moć. Posebno za ženu. Žena mora da rasvesti svoj um i da shvati da bez samostalnosti, znanja, svog novca i svog ličnog statusa nikada neće imati budućnost, sreću, ljubav i poštovanje ni partnera, ni okoline. Onoliko koliko uložite u svoj um, toliko ideje i dobijete. Ideja i informacija vladaju planetom.  A što se muškaraca tiče, jednog dana ću napisati knjigu o njima... Ali ne onu neupotrebljivu u praksi koju pišu žene očajnice, već pravu knjigu - priručnik za muškarce koja daje rezultate u praksi. Zapamtite: "Muškarcu ne treba žena koja ne može bez njega. Muškarcu treba žena bez koje on ne može". Do sledeće objave profesorka čita (sprema ručak) - napisala je Jovana u objavi na Instagramu.

Republika

Foto: printskrin instagram

Jovana Jeremić najavila knjigu o muško-ženskim odnosima

Ona smatra da žena mora da razvije svoj um, stekne samostalnost, znanje, novac i lični status kako bi ostvarila budućnost, sreću, ljubav i poštovanje.

Ova njena izjava naglašava važnost obrazovanja i samostalnosti žena u današnjem društvu, te ističe da ideje i informacije vladaju planetom.


Pored najave knjige o ženama, Jovana je obećala da će napisati pravi priručnik za muškarce koji će dati konkretne rezultate u praksi.

Pored toga, Jovana je nedavno izjavila da bi volela da se ove godine useli u veliku kuću sa bazenom, idealno na Senjaku. Istakla je da joj je bitno da uživa i da joj se podrazumeva posluga, naglašavajući svoje preferencije i želje u pogledu životnog stila.

Jeremićeva svojom najavom knjige o muško-ženskim odnosima i izjavama o ličnim željama ponovo privlači pažnju javnosti, te se sa nestrpljenjem očekuje objavljivanje njenog štiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading