CRNA VENČANICA, NE - NIKAKO: Vesna Zmijanac se zaprepastila kad je čula da se Kaja udala u CRNOM, evo zašto to ona NIKADA NE BI URADILA!

Autor:

Zabava

14.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata folkerka tvrdi da tamna haljina ne ide za venčanje.

CRNA VENČANICA, NE - NIKAKO: Vesna Zmijanac se zaprepastila kad je čula da se Kaja udala u CRNOM, evo zašto to ona NIKADA NE BI URADILA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Republika

Folk pevačica Vesna Zmijanac ostala je u šoku kada je čula da se njena mlađa koleginica Kaja Ostojić četvrti put udala i to u crnoj venčanici.

Naime, Kaja je ovog puta sudbonosno "da" izgovorila Milošu Čujoviću, a Vesna je prokomentarisala to što su mladenci bili u crnom.

- Ne znam šta da mislim o crnoj venčanici. Za mene je to nešto novo i ne ide mi. I bela me je nervirala, ali dobro, ako je ona odlučila, to je okej. Ja to ne bih radila. Možda joj se sad posreći - poručila je Vesna, prenosi Blic.

Republika

Foto: Republika

Katarina Kaja Ostojić se četvrti put udala u crnoj venčanici

Inače, ovo je Kaji četvrti brak, a prvi put se udala sa samo 19 godina, a sa prvim suprugom Nikolom Dragojlovićem ima ćerku Nikolinu.

Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je u trećem, sa Džuniorom Džekom provela sedam godina.

Kaja je jednom prilikom progovorila o svom prvom braku s obzirom na to da je i vrlo mlada postala majka.

- Kada sam saznala da sam trudna nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: to je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - ispričala je jednom prilikom pevačica za domaće medije.

Republika

Foto: Republika

Katarina Kaja Ostojić nedavno se udala po četvrti put

Međutim, uprkos protivljenju roditelja, Kaja i Nikola su se venčali. Najpre u crkvi, a potom su sklopili i građanski brak i organizovali veliko svadbeno slavlje. Ipak, već u trudnoći je počela da shvata da on nije za nju, a nakon porođaja, posle jedne veće svađe pozvala je oca da dođe po nju i bebu. Odmah je podnela papire za razvod braka, a roditelji su je sa detetom primili nazad u porodični dom. 

- Oni su mi mnogo pomogli u odgajanju ćerke, kao i tetka Verica, koja je bitna figura u mom životu - otkrila je pevačica, koja je posle razvoda dve godine sa naslednicom Nikolinom živela u Novom Sadu, kod svojih roditelja.

Podsećanja radi, Dragojlović je 2021. izašao iz zatvora u Beču gde je proveo devet godina zbog dilovanja narkotika i napada na službeno lice. Inače, on je 2012. uspeo da pobegne iz zatvora Zabela. Međutim, kasnije je pronađen i osuđen u Beču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading