BEKUTU DUBOKO POGODILO OVO ŠTO JE MARIJA PRIREDILA SVOJOJ MAJCI: Pevačica se hitno oglasila, pa se BRUTALNIM rečima obratila Šerifovićki (FOTO)

Autor:

Zabava

14.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su isplakali reku suza zbog toga što je učinila.

BEKUTU DUBOKO POGODILO OVO ŠTO JE MARIJA PRIREDILA SVOJOJ MAJCI: Pevačica se hitno oglasila, pa se BRUTALNIM rečima obratila Šerifovićki (FOTO)

Foto: printscreen/TVPRVA/instagram.com/serifovic

Naša evrovizijska pobednica Marija Šerifović iznenadila je majku Vericu Šerifović za njen 61. rođendan tako što je održala koncert samo za njene oči tokom kog je pevala samo mamine pesme, a ovaj njen postupak su pozdravile brojne poznate ličnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija i Verica Šerifović su i inače veoma vezane jedna za drugu

Mnogi su isplakali reku suza zbog onoga što je Marija učinila za svoju majku, a tim povodom oglasila se i pevačica Ana Bekuta.

- Sve bih dala da mogu nešto slično da priredim svojoj majci - poručila je Ana Bekuta Šerifovićki, a zatim i pohvalila Mariju:

- Divna si, Marija. Jedna je majka!

Podsetimo, Marija Šerifović je smislila da svojoj mama Verici priredi rođendansko iznenađenje u vidu koncerta na kom je peva njene najveće hitove.

Republika

Foto: printskrin instagram

Ana Bekuta pohvalila Mariju Šerifović zbog gesta prema majci

Verica nije mogla da veruje šta je doživela, pa je i njen emotivni govor koji je usledio raznježio mnoge.

- Hvala tebi, kćerko, najviše i hvala gospodu Bogu što mi je tebe podario. Neću da budem lažno skromna, ali to kako ti pevaš, evo majka ti skida kapu za sve ono što sam ja 40 godina radila. I bez obzira što sam ti nekad dosadna i džangrizava, nadam se da prije nego što se budem ugasila, da ću moći da kažem sebi da je vredelo, svog mog truda i svega onoga što je majka činila za tebe. Ti sada mnogo više činiš za mene - poručila je Marijina mama oduševljena ćerkinim gestom.

Inače, otkako se i Marija ostvarila u ulozi roditelja putem surogat majčinstva, njena mama Verica joj pomaže u odgajanju sina Maria. 

One često sa svojim pratiocima dele dirljive objave sa Marijinim naslednikom kome su obe maksimalno posvećene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading