Kultni film "Mi nismo Anđeli" bi izgledao potpuno drugačije da ON nije odbio ključnu ulogu: Da li ovog glumca možete da zamislite kao ANĐELA (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno i otvoreno o kolegama, privatnom životu i planovima u "Dobro veče sa Andrijom".

Kultni film "Mi nismo Anđeli" bi izgledao potpuno drugačije da ON nije odbio ključnu ulogu: Da li ovog glumca možete da zamislite kao ANĐELA (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Na televiziji Una kreće nova jesenja sezona, pa samim tim i nove emisije Andrije Miloševića na ovom kanalu. Prvi gost u ovoj sezoni biće Andrijin kolega Dragan Bjelogrlić, koji je progovorio o ulozi anđela u kultnom filmu "Mi nismo anđeli", koju je svojevremno odbio, a koja je proslavila glumca Uroša Đurića.

- Novi smo, nova sezona, lepi smo i sveži smo, a u prvoj emisiji imamo jednu od naših najvećih legendi, čoveka koji je promenio kompletnu sliku naše filmske industrije, čoveka koji nas je učinio srećnim toliko puta da ja više ne mogu ni da nabrojim – Dragan Bjelogrlić Bjela  -  najavio je Andrija svog prvog gosta ne krijući uzbuđenje zbog početka novog ciklusa emisije "Dobro veče sa Andrijom".

Republika

Foto: TV Una

Andrija Milošević s Bjelom započinje novu sezonu na UNA TV

U sjajnom rasploženju, Andrija i Bjela prisetiće se mnogih anegdota iz bogatog glumačkog opusa, a u iskrenom razgovoru dvojice kolega saznaćemo i mnogo detalja iz privatnog života. Bjela će otkriti zašto ga deca ponekad surovo kritikuju, koji je trenutak bio presudan da njegova supruga postane životna saputnica i kakav odnos danas imaju.

Posle niza uspešnih projekata i nagrada, čućemo i šta je to novo što Bjela radi, šta ga motiviše, u kakvom odnosu je sa Nikolom Kojom, Milošem Bikovićem i čitavom mladom postavom iz filma "Montevideo2, da li se oseća slobodnim čovekom i zašto ga plaši veštačka inteligencija.

Zanimljiv je i osvrt dva glumca o propuštenim ulogama.

Saznaćemo koju ulogu Andrija nikada neće prežaliti, a Bjela je otkrio još jedan interesantan detalj – da je uloga anđela u filmu „Mi nismo anđeli" zapravo njemu bila prvo ponuđena:

- Trebalo je da Žika i ja budemo tandem i Srđan Dragojević, ja ga tada nisam ni poznavao, mladi reditelj tek izašao sa akademije i ja kad sam to pročitao, bilo mi je genijalno... - ispričao je Bjela Andriji, a iz kog razloga nije prihvatio ovu ulogu, pogledajte u sjajnoj emisiji koja je na programu Une u ponedeljak, 16. septembra u 21.30 časova.

 Publiku će sigurno nasmejati rubrika koju posebno vole – "Roštiljanje".

Andra i Bjela se neće nimalo štedeti u međusobnom prozivanju te se očekuju burne reakcije nakon ovog dela emisije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading