DŽEHVA ŽELI BEBU SA KOŠARKAŠEM! Teodora progovorila o MAJČINSTVU, pa otkrila SREĆNE VESTI!

Autor:

Zabava

14.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović otvorila dušu o majčinstvu.

DŽEHVA ŽELI BEBU SA KOŠARKAŠEM! Teodora progovorila o MAJČINSTVU, pa otkrila SREĆNE VESTI!

Foto: Instagram/maticrebec, Instagram/teodoradzehverovic

Poznata pevačica Teodora Džehverović i njen partner, košarkaš Matic Rebec, privlače pažnju javnosti svojom skladnom vezom i željom da osnuju porodicu. Iako su oboje poznati po čvrstim vezama sa porodicom, ovo je prvi put da se javno pominje njihova namera da prošire svoj dom prinovom.

Izvor blizak paru otkriva da Teodora i Matic već neko vreme aktivno rade na ostvarenju svoje želje za potomstvom. Oboje su porodični ljudi i žele da prošire svoju malu zajednicu. Teodorina skorašnja uloga tetke dodatno je probudila njen majčinski instinkt, te sada s nestrpljenjem priželjkuje da i sama postane majka.

 

- Teodora i Matic su se stvarno pronašli, oni su jednostavno srodne duše, funkcionišu kao jedno. Zaista su skladan par, oko svega se dogovaraju i svađe kod njih su nepoznanica. Ona nikada nije bila ovako srećna i zaljubljena, procvetala je otkad je sa njim, puna je nekog novog elena. Odavno su započeli zajednički život, te sada priželjkuju bebu i već neko vreme rade na tome. Oboje su porodični tipovi i žele veliku porodicu. Teodora je oduvek maštala da postane mlada mama i sada je shvatila da je Matic taj kome želi da podari dete i da provede ostatak života sa njim - otkrio je izvor blizak paru, koji je insistirao na anonimnosti i dodao da je dolaskom Teodorine bratanice na svet proradio i njen majčinski instinkt:

- Teodorin brat Sava i snajka Adriana nedavno su postali roditelji, što je u Teodori na neki način probudilo želju da i ona i Matic osnuju porodicu. Često ih posećuje jer voli da provodi vreme sa bebom, kad god ima slobodnog vremena. Razmišlja o tome kakva će ona majka biti, da li će se snaći, ima strah, ali isto tako i veliku želju za potomstvom.

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Džehverović

 

Teodorini roditelji navodno su upoznali budućeg zeta i srećni su i zadovoljni njenim izborom.

- Teodorin otac, mama Goca i brat Sava oduševljeni su njenim izborom, Matic ih je kupio neposrednošću, skromnošću, ali i načinom na koji tretira Teodoru. Najbitnije im je da je ona srećna i zadovoljna, a kraj njega zaista blista, to svi primećuju.

- Goca ne bi imala ništa protiv kada bi joj ćerka rekla da se udaje, ali smatra da ne sme da zapostavi karijeru. Teodora joj stalno priča da joj je proradio majčinski instinkt, pa Goca brine da bi sav trud uložen u njenu dosadašnju karijeru mogao da padne u vodu. Samo za stan u luksuznom beogradskom naselju iskeširala je oko 250.000 evra, a o pesmama i spotovima da i ne govorimo.

Ove tvrdnje potvrdila je i sama Teodora, priznavši da bi volela da se mlada ostvari u ulozi majke.

- Oduvek mi je bila želja da budem mlada mama. Ne mogu da preciziram godine, jer su jedno želje, a drugo mogućnosti, to su stvari koje ne možemo planirati. Istina je da jedva čekam da postanem majka. Želim da se ostvarim i u poslovnom smislu, ali i kao majka i žena, smatram da je to veoma važno - rekla je nedavno Teodora, piše Informer.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading