BIVŠA ZADRUGARKA PROGANJALA TEODORU DŽEHVEROVIĆ: Objavljeni detalji STRAVIČNIH PORUKA, ucenjivala je i PRETILA DOKAZIMA!

Autor:

Zabava

09.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović našla se u neprijatnoj situaciji.

BIVŠA ZADRUGARKA PROGANJALA TEODORU DŽEHVEROVIĆ: Objavljeni detalji STRAVIČNIH PORUKA, ucenjivala je i PRETILA DOKAZIMA!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pre dve godine Bojana Pavlović je proganjala pevačicu Teodoru Džehverović. Njen drug tvrdi da je Pavlovićevoj čak i zapretio pevačicin bivši dečko Nino Čelebić. Kako pišu mediji, Bojana je navodno, uhodila Teodoru, preko poruka, a kasnije je izbio haos i na njenom jednom nastupu, gde je moralo da reaguje obezbeđenje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović Elita 7

 

- Bojani se Džehva baš svidela, bila je na nekom njenom nastupu i od tada je bila opsdnuta sa njom. Zapratila je na Instagramu i slala joj poruke. Međutim, Teodora nije odgovarala, nije ni čitala te poruke. Ne znam kako je Bojana našla njen broj i tu joj je poslala dugačku poruku kako joj se divi. Teodora je bila zbunjena jer joj piše na privatni telefon i čak ni tu nije odgovorila. U Bojani je proradila agresija, jer ne dobija odgovor i onda je svakodnevno pisala i na telefon, i na društvene mreže. Odgovara i dalje nije bilo. Saznala je da Teodora peva u blizini Novog Sada i otišla na njen nastup. Kada je bila pauza, između dva bloka otišal je u bekstejdž, jer je znala menadžera koji je sproveo. Bukvalno je vikala na pevačicu, pitala je što glumi ludilo i kako ona zna svašta iz njene prošlosti te da ne treba sa njom da se kači. Teodora je bila u šoku, rekla je obezbeđenju da je izvedu. E, to je tek udarilo na njen ego. Okačila je Džehvinu sliku i oplela po njoj na Instagramu, još je i tagovala - priča Bojanin drug za Star i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović Elita 7

 

- Opomenuli su je neki ljudi da se otkači i da ostavi devojku na miru. Kap koja je prelila čašu bila je ta kada je Teodori pustili poruku da će da je raskrinka sa dokazima. Pevačica je tada bila u vezi sa Ninom, kom se očito požalila, on je lično nazvao Bojanu i taj razgovor je bio žestok. Rekao joj je da ako nastavi da se kači na Teodoru da će je prijaviti za uznemiravanje i da  joj je pametnije da se nje kloni. Nakon toga je prestala da je uznemirava. Vidim da joj je bila frka kad je Teodorina mama ulazila u Elitu, bojala se njene reakcije, ali lično mislim da Goca ni ne zna za tu priču, iako zna, zna da je reč o Bojani.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading