OBJAVA OGNJENA AMIDŽIĆA SVE UZNEMIRILA! Voditelj se držao za glavu, pa odmah objasnio šta ga je snašlo!

Autor:

Zabava

14.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedva čekam da se Mina vrati na male ekrane, ali verujte mi, njen povratak će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji - priznao je ranije voditelj.

OBJAVA OGNJENA AMIDŽIĆA SVE UZNEMIRILA! Voditelj se držao za glavu, pa odmah objasnio šta ga je snašlo!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić

Voditelj Ognjen Amidžić napisao je na Instagramu da ima teško jutro i da mu se danas ništa ne radi, a ako je suditi po snimku koji je takođe okačio, mnogi su se zabrinuli. Naime, voditelj se snimao dok se držao za glavu, pa je potom objasnio da je na kraju popio čaj od kog mu je momentalno bilo bolje.

Postoje ta jutra kada vam nije ni do čega, loše ste spavali, grozno vreme - napisao je Amidžić u opisu videa, a zatim u nastavku i otkrio šta ga je to ipak razvedrilo danas:

Foto: Instagram printsceen

Objava Ognjena Amidžića na Instagramu

 

- Ali samo jedna šolja pravog čaja je dovoljna da se vrati vera u život.

Foto: Instagram printsceen

Objava Ognjena Amidžića na Instagramu

 

Podsetimo, popularni voditelj Ognjen Amidžić obratio se javnosti sa izjavom da nestrpljivo iščekuje povratak svoje supruge Mine Naumović na male ekrane. Njegove reči su izazvale veliko interesovanje među fanovima, ali i podigle mnogo prašine. Amidžić je istakao da će povratak Mine biti nešto najteže što se desilo na domaćoj televiziji, ostavljajući mnoge da nagađaju o mogućim razlozima takve izjave.

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

 - Jedva čekam da se Mina vrati na male ekrane, ali verujte mi, njen povratak će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji - priznao je voditelj, kako prenosi portal "24sedam".

Amidžićeva izjava je navela pratioce televizijske karijere Mine Naumović da nestrpljivo spekulišu o tome šta bi moglo biti toliko zahtevno u vezi sa njenim povratkom na male ekrane. Mnogi su se zapitali da li je u pitanju novi projekat ili možda revolucionaran televizijski format koji bi mogao da iznenadi publiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading