AMERIKANAC POSTAO PRAVOSLAVNI SRBIN: Pre 10 godina posetio je našu zemlju, a onda mu se život promenio iz korena! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac kom je Srbija promenila život iz korena!

Večerašnja epizoda popularne emisije "Amidži šou" bila je posebno uzbudljiva jer je voditelj Ognjen Amidžić ugostio neobičnog gosta - Amerikanca Džibrija. Džibri je pre deset godina došao u Srbiju, gde je naučio naš jezik, postao pravoslavac i istakao koliko se lepo oseća u našoj zemlji.

Džibri je otkrio da je pre deset godina došao u Srbiju kao turista, ali je vrlo brzo shvatio da je ovo zemlja u kojoj želi da ostane. Fasciniran srpskom kulturom, jezikom i gostoprimstvom, Džibri je odlučio da napusti svoj rodni Ameriku i započne potpuno novi život u Srbiji.

Foto: Amig show

Džibri Amig show

 

- Moj prvi put u Srbiji je bio pre 10 godina i tad mi se sve promenilo. Srbija je najbolja zemlja - rekao je Džibri, pa zapevao pesmu ,,Prokleta je Amerika". 


Jedna od najzanimljivijih činjenica o Džibrijevom boravku u Srbiji je to što je uspeo da savlada srpski jezik do te mere da sada tečno govori. Takođe, Džibri je istakao da je pravoslavlje postalo važan deo njegovog života i da je primio pravoslavnu veru, što je izazvalo oduševljenje i divljenje mnogih gledalaca.

Foto: Amig show

Džibri Amig show

 


Tokom emisije, Džibri je otvoreno govorio o svojoj ljubavi prema Srbiji i istakao da je ova zemlja za njega postala dom. "Srbija je najlepša zemlja na svetu, a ljudi su ovde neverovatno srdačni i gostoljubivi. Osećam se kao da sam deo porodice", rekao je Džibri, ističući koliko ga je srpska kultura obogatila i promenila na bolje.

Na kraju emisije, Džibri je iskazao duboku zahvalnost Srbiji i svim ljudima koje je upoznao tokom svog boravka. "Hvala vam što ste me prihvatili i što ste mi pružili priliku da živim u ovoj predivnoj zemlji. Srbija će zauvek biti moj dom", zaključio je Džibri, ostavljajući gledaoce sa toplim osećajem i osmehom na licu.

Emisija "Amidži šou" ovog puta je bila nešto drugačija i posebno emotivna, zahvaljujući iskrenim rečima i priči Amerikanca Džibrija, koji je pronašao sreću i ljubav u Srbiji, zemlji koju sada s ponosom može nazvati svojim domom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading