OVO JE SRPSKA MANEKENKA KOJA JE SAMLEVENA: Sa mužem ubicom živela u VILI, a zbog njene LEPOTE svi su gubili glavu! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

12.09.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin mnogima zaledio krv u žilama!

OVO JE SRPSKA MANEKENKA KOJA JE SAMLEVENA: Sa mužem ubicom živela u VILI, a zbog njene LEPOTE svi su gubili glavu! (GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Švajcarska javnost, kao i ceo naš region, ostao je u šoku nakon brutalnog ubistva poznatog modela srpskog porekla, Kristine Joksimović. Nju je, kako su preneli mediji, suprug najpre zadavio, a zatim svirepo isekao i njene delove tela samleo u blenderu.

Inače, Kristina, rođena u Biningenu sa srpskim korenima, bila je poznata figura u svetu mode i inspiracija mnogim mladim devojkama. Prešavši iz manekenstva u obučavanje modela, Kristina je ostavila značajan trag u modnoj industriji.

Osvojila je titulu Mis Severozapadne Švajcarske 2003. i bila finalistkinja za Mis Švajcarske 2008. godine. Upravo zbog svoje popularnosti, njena smrt i okrutni način na koji je izvršen zločin izazvali su talas tuge među njenim bližnjima i fanovima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ovo je manekenka Kristina Joksimović koja je samlevena

Samo mesec dana pre svoje tragične smrti, Kristina je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografije s romantičnog odmora, na kojima se vide snežni pejzaži iz luksuznog hotela iznad jezera Lucern.

 
Republika

Foto: printscreen/instagram

Kristina Joksimović pre mesec dana uživala na jezeru Lucern

Kristina je, inače, pre nekoliko godina prestala da se bavi manekenstvom, i ubrzo našla novu ljubav u treniranju drugih kandidatkinja za Mis Švajcarske i druge poslovne žene kako da hodaju samopouzdano. 

Na društvenoj mreži Fejsbuk neretko je objavljivala fotografije i snimke iz svog studija, a kako se može zaključiti, uvek je bila nasmejana i vedra.

 

 

Brojni prijatelji i poznate ličnosti izrazili su svoje šokiranje i tugu povodom Kristinine smrti. Njena koleginica Dominik Rinderkneht, koja je prošla obuku kod Kristine pre takmičenja za Mis Univerzuma 2013. godine, izjavila je: "Veoma je, veoma tužno i šokantno ono što se dogodilo. Takođe, neverovatno mi je žao zbog dece."

Podsećanja radi, Kristinini prijatelji su bili šokirani vestima o njenoj smrti, a jedan od njih je za švajcarski Blick rekao da su "delovali kao savršena porodica." Par, koji se venčao 2017. godine, živeo je u luksuznoj kući u Bazelu. Međutim, izvor je otkrio da su mesecima imali probleme u vezi, a policija je ranije dolazila zbog prijava o fizičkom nasilju.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Kristina Joksimović sa suprugom Tomasom koji ju je samleo

Njen suprug Tomas, uhapšen zbog ubistva, opisivan je kao osoba sa "sadističko-sociopatskim crtama" i nedostatkom empatije, pokazujući visok nivo "kriminalne energije" nakon što je ubio svoju ženu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading