EKSKLUZIVNI SNIMCI OLIVERA MANDIĆA SA PORODICOM! Njegova 22 godine mlađa supruga ODIŠE ELEGANCIJOM, a tek da vidite njihovu ćerku!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

13.09.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je na brak sa prvom suprugom stavio tačku, Oliver Mandić sasvim slučajno sreo je ljubav svog života, Maju. Iako ju je zaprosio čim ju je ugledao, pred oltar su stali četiri godine kasnije. Razlika od 22 godine, koliko je Maja mlađa, u početku je predstavljala veliku prepreku, a pevač je otkrio da njeni roditelji nikako nisu mogli da prihvate njihov brak.

Teatar Odeon danas otvara vrata za svoje nestrpljive posetioce. Premijera autorske predstave Željka Mitrovića "Lu" koja je zakazana za 13. septembar je rasprodata – a sledeći datumi kada će se "Lu" naći na daskama koje život znače, jesu 14. i 15. septembar, kao i 20. 21. i 22. septembar. Prodaja karata putem sajta teatarodeon.rs, kao i na biletarnici Teatra Odeon  je u punom jeku, a zainteresovanost prevazilazi sva očekivanja.

Foto: Republika

Teatar Odeon

 

Više od godinu dana, Željko Mitrović sa svojim pažljivo izabranim timom i ansamblom glumaca i plesača je radio na pripremi svog prvenca, mjuzikla "Lu" koji je nešto sa čim se domaća publika još uvek nije susrela. 

Foto: Republika

Željko i Oliver na pretpremijeri

Večeras se održava pretpremijera, a mi smo zatekli poduži red ispred Teatra. Ljudi su s nestrpljenjem čekali da saznaju na čemu je Željko Mitrović radio, a kako smo saznali, za predstavu se traži karta više. Na pretpremijeri smo imali priliku da vidimo i Olivera Mandića, koji se juče pojavio u pratnji Željka Mitrovića, a danas se popularni muzičar pojavio u pratnji svoje supruge i ćerke, što je izazvalo veliko oduševljenje svih prisutnih.

Naime, Oliver je godinama u skladnom braku sa suprugom Majom Kozlicom, a njihova ljubavna priča mnoge intrigira, budući da je pevač od nje stariji 22 godine.

Maja i Oliver opstali su u braku duže od dve decenije, a 2010. godinu pamte kao najsrećniju godinu u svom životu. Tada je Maja Oliveru podarila dragocen poklon, njihovu ćerku, Hanu Colu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading