ŽELJKO MITROVIĆ DONEO ZVANIČNU ODLUKU O VODITELJKI "PINKA"! Evo šta će se dogoditi sa KARIJEROM SANJE MARINKOVIĆ!

Autor:

Zabava

13.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje sezone!y

ŽELJKO MITROVIĆ DONEO ZVANIČNU ODLUKU O VODITELJKI "PINKA"! Evo šta će se dogoditi sa KARIJEROM SANJE MARINKOVIĆ!

Foto: Pink Media Group

Voditeljka Sanja Marinković već više od dve decenije uspešno radi na Pink televiziji, gde je stekla veliku popularnost vođenjem emisije "Magazin in". Sa svojim neprikosnovenim talentom za komunikaciju, Sanja je postala omiljeno TV lice, a ove sezone je preuzela još jednu važnu ulogu - postala je PR Teatra Odeon.

Foto: Republika

Teatar Odeon

Posvećenost novinarstvu od najranijih dana

Sanja je za domaće medije istakla da nikada nije razmišljala o promeni zanimanja, i podvukla da je želela da postane novinarka još od osnovne škole. Uz podršku svog profesora književnosti i oca, Sanja je ostala dosledna svojoj odluci da se posveti novinarstvu. Ona ističe da je privilegovana što ima priliku da radi posao koji voli, da razgovara sa ljudima i da istovremeno radi na svom ličnom rastu i razvoju.

Novi izazov: PR Teatra Odeon

Sanja Marinković je ponosno najavila svoju novu ulogu kao PR-a Teatra Odeon, najnovijeg projekta vlasnika Pink Medija Grupe, Željka Mitrovića. Teatar Odeon predstavlja digitalno pozorište specijalizovano za mjuzikle, a prva predstava pod nazivom "Lu", autorsko delo Željka Mitrovića, premijerno će biti izvedena danas, 13. septembra.

Foto: instagram.com/ sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Najsvežije vesti o ovom događaju prtite na portalu Republika.rs.

Teatar Odeon: Mjuzikli kao fokus

Teatar Odeon i čitav tim ljudi je intenzivno radio na pripremi mjuzikla "Lu" više od godinu dana, okupljajući ansambl glumaca i plesača. Sudeći po pretpremijeri, prva predstava Teatra Odeon postići će veliki uspeh, s obzirom na visok nivo glumačkog i tehnološkog izvođenja.

Foto: Republika

Željko na pretpremijeri

Sanja Marinković je još jednom potvrdila svoju angažovanost i predanost poslu, te se sa nestrpljenjem očekuje njen doprinos kao PR-a Teatra Odeon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading